Η Πρώτη Γυναίκα Χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) Ευάγγελος Αραμπατζής.

Ο Μαέστρος κ. Ευάγγελος Αραμπατζής κρατώντας την Ολυμπιακή Φλόγα και η Ολυμπιονίκης κα Βούλα Πατουλίδου κρατώντας την μπαγκέτα του Μαέστρου έδωσαν έξω από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) μήνυμα Ελπίδας για όλους τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μετά το πέρας της εμφανίσεως της ΣΟΝΕ στο ''Bravo ΡΟΥΛΑ'' με την Ρούλα Κορομηλά στην Ε TV στις 23/4/16 η κα Πατουλίδου όντας παρούσα στο γεγονός παρακινούμενη από τον Μαέστρο της ΣΟΝΕ κ. Ευάγγελο Αραμπατζή ανέβηκε στο βάθρο του Μαέστρου και όλοι μαζί (Ορχήστρα - Χορωδία - Σολίστ) ερμήνευσαν τον Εθνικό Ύμνο για όλους τους Έλληνες. 

χορηγός επικοινωνίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ): Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)

Προβλήθηκε 2304 φορές

Φτωχότερη η τέχνη και τα γράμματα, «Έφυγε» από τη ζωή ο Ντίνος Χριστιανόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 89 ετών ο Ντίνος Χριστιανόπουλος, μία από τις πιο εμβληματικές λογοτεχνικές φυσιογνωμίες της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας, που σφράγισε τον χώρο της τέχνης και των γραμμάτων για περισσότερα από 60 χρόνια.

Πέθανε ο Αλαν Πάρκερ, σκηνοθέτης του εμβληματικού «Εξπρές του Μεσονυχτίου»

Ο Βρετανός κινηματογραφιστής Αλαν Πάρκερ, που σκηνοθέτησε τις ταινίες «Το Εξπρές του Μεσονυχτίου», «Ανήλικοι ριφιφίδες» (Μπάγκσι Μαλόουν), «Ο Μισισιπής καίγεται», «Εβίτα», πέθανε σε ηλικία 76 ετών, μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.