Φετινή τελετή λήξης ΣΟΝΕ - Φιλανθρωπική Συναυλία

Άρτος και Θεάματα 11 Μαϊου 2017

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) νέοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν φιλανθρωπική συναυλία, υπό την διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή.

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, ώρα: 20:00 ♪ ♫
Θέατρο ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ'' - Θεσσαλονίκη
Ώρα προσέλευσης 19:00

δείτε το Τηλεοπτικό Σποτ εδώ

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ:
Έλενα Τιτίρλα, Θάνος Παπαγεωργίου, Κική Τσαλίκη, Μιχαέλα Χαλκιά, Νικόλας Σαββίδης, Κώστας Ονησίλου, Παύλος Ιωάννου, Σέρτζιο Χαλεπόπουλος, Γιώργος Ασαρτζής.

Στο πιάνο: ο Γιώργος Τζιαφέττας

Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας

Επίσης θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Πολιτειακή, Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία της Χώρας.

Παραγωγή - Οργάνωση: www.ysog.eu
Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος - Youth Symphony Orchestra of Greece
Unplugged Studio

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στον σύλλογο "ΛΑΜΨΗ" για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου που επιτελεί και για την σωματική αποκατάσταση του μέλους της ΣΟΝΕ Χρήστου Τιτίρλα του Βασιλείου, λόγω τροχαίου ατυχήματος στις 1/2/17.

Τιμή εισιτηρίου: 10€
Προπώληση εισιτηρίων από τα γραφεία της ''ΛΑΜΨΗΣ''.
T: 2310943396 / Κλεάνθους 5 & Παπαναστασίου, Θεσσαλονίκη.
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)
 

Προβλήθηκε 1301 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025: ''Πολίτικη σαλάτα με έξτρα καβουροσαλάτα και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών''

Μια διαφορετική πολίτικη με καβουροσαλάτα (!) που κλέβει τις εντυπώσεις. Με τα μυρώνια, το εστραγκόν και το ντρέσινγκ τριών εσπεριδοειδών γίνεται και απίθανα μυρωδάτη.

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025: ''Σαρμάδες με ποντιακό μαύρο λάχανο και πλιγούρι, από το Άγιον Όρος''

Με ποντιακά μαύρα λάχανα που μάζεψε λίγα λεπτά πριν από το μαγείρεμα έφτιαξε αυτούς τους σαρμάδες με πλιγούρι ο πατέρας Γεώργιος στο κελλί του Αγίου Νικολάου.