Θέατρο ΠΟΡΤΑ: Ξεκινούν τα παραμύθια με την Ξένια Καλογεροπούλου

Άρτος και Θεάματα 09 Νοεμβρίου 2017

Εδώ και τέσσερα χρόνια, η ψυχή του ΠΟΡΤΑ, Ξένια Καλογεροπούλου, αφηγείται παραμύθια απ' όλον τον κόσμο στους μικρούς μας ακροατές.

Φέτος, οι ιστορίες της θα ζωντανεύουν πάνω στη σκηνή του θεάτρου κάθε Σάββατο από τις 11 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου, παρασύροντας τα παιδιά σε δράσεις και παιχνίδια με την Άννα Παπαφίγκου, ενώ η Ξένια θα συζητά με τους συνοδούς τους για την αναγκαιότητα της προφορικής αφήγησης.

Μέρα και ώρα συνάντησης: Κάθε Σάββατο στις 15.00 έως τις 16 Δεκεμβρίου

Διάρκεια: 60 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 8€

Θέατρο Πόρτα
Μεσογείων 59, Αθήνα 11526
τ: 210-7711333, 210-7780518

www.thetoc.gr 

Προβλήθηκε 915 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025: ''Μπριζόλα πανέ με μοτσαρέλα και ντομάτα (Porteno milanesa)''

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.