Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης ''Στον Αστερισμό της Τέχνης, Ιανουάριος 2018'', την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, ώρα 8.00 μ.μ., στο 41 Street Cafe, Α. Λεντάκη 41 (πρώην Θράκης), Υμηττός, Αθήνα.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Διάρκεια Έκθεσης: 15-31 Ιανουαρίου 2018

Διαδρομές Τέχνης :  http://www.diadromestexnis.com/

H ομάδα "Διαδρομές Τέχνης" ξεκινά μία εξερεύνηση σε όλες τις μορφές Τέχνης, μαζί με όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν σ΄αυτό το ταξίδι καταθέτοντας τον δικό τους τρόπο έκφρασης.

Αποτελεί μέρος της ζωής μας η εικαστική, η συγγραφική, η μουσική δημιουργία, η ποίηση.

Παρουσιάζουμε τις δημιουργίες καλλιτεχνών μέσα από: εικαστικές εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές εκδηλώσεις, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, καλλιτεχνικά σεμινάρια, δημιουργία καλλιτεχνικών λευκωμάτων.

Ας στρώσουμε δρόμους φιλικούς που θα οδηγούν στην καρδιά και την ψυχή μας ανοίγοντας μαζί "Διαδρομές Τέχνης".

Προβλήθηκε 211 φορές

''Ένας ράφτης για τις κυρίες'' - στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον

Η πασίγνωστη παραδοσιακή φαρσοκωμωδία του Ζώρζ Φεντώ, Tailleur pour dames (Ράφτης Κυριών, 1887) πρώτη κατά σειρά στην επιτυχημένη του πορεία, αποτελεί μια κλασσική φάρσα του 19ου αιώνα βασισμένη στην πιο δημοφιλή μορφή κωμωδίας.

Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Με την ευκαιρία των εφετινών Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ελεύθερη.

Η ταινία «Άβανος» απέσπασε τον Χρυσό Διόνυσο στο 41ο Φεστιβάλ Δράμας-Oλα τα βραβεία

Η ταινία «Άβανος» του Παναγιώτη Χαραμή αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 41ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, αποσπώντας τον Χρυσό Διόνυσο και άλλα πέντε σημαντικά βραβεία (σεναρίου, φωτογραφίας, ανδρικής ερμηνείας στον Κίμωνα Κουρή, σκηνικών, αλλά και το βραβείο της ΕΤΕΚΤ).

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  AΦΙΕΡΩΜΑ  ΤΗΣ   ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΦΩΚΑ  ΣΤΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ''ΦΛΟΙΣΒΟΣ'' ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ.

Aπό τις 24 ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2018 διαρκεί η νέα έκθεση – δρώμενο με τίτλο ''Η τέχνη ταξιδεύει στο Φάληρο'' που διοργανώνεται από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και τον πολιτιστικό σύλλογο της Άνδρου ''Το Σκούμπι''

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Η έναρξη των εγγραφών στο ''Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος'', για τη διδακτική περίοδο 2018-2019, σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε και στα Χορωδιακά Σύνολα της πόλης μας, όπου η συμμετοχή είναι δωρεάν..