Εντυπωσίασε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στα Τρίκαλα

Άρτος και Θεάματα 16 Μαρτίου 2018

Μαγευτική ήταν η βραδιά που χάρισε η ΣΟΝΕ στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων ''Αθανάσιος Τριγώνης'' στην Αίθουσα ''Δημήτριος Καβράκος''.

Η ΣΟΝΕ εν όψει της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα εμφανίστηκε στα Τρίκαλα, με τίτλο: ''Αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι''.

Οι παριστάμενοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην ΣΟΝΕ και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Μουσείο του Τσιτσάνη.

Συμμετείχαν οι τραγουδιστές: Κική Τσαλίκη, Άσπα Μαυρίδου, Έλενα Τιτίρλα, & Νικόλας Σαββίδης.

Παρουσίαση: Μάρθα Γκάνια / Διεύθυνση: Ευάγγελου Αραμπατζή.

Παραγωγή - Οργάνωση: Unplugged Studio / Γιάννης Μεβουλιώτης

Έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν στον Παννελήνιο Σύλλογο ''Η Καρδιά του Παιδιού''

Φωτογραφικό Υλικό ΕΔΩ

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος - http://www.ysog.eu

χορηγός επικοινωνίας της Σ.Ο.Ν.Ε. : Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr) 

Προβλήθηκε 1219 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025: ''Από τη Σμύρνη με αγάπη. Σταφύλι γλυκό κουταλιού''

Έκαναν πολλά γλυκά του κουταλιού στη Σμύρνη. Όπως αυτό το πεντανόστιμο γλυκό σταφύλι, το οποίο σέρβιραν σε ειδικό στρογγυλό σκεύος με κρεμασμένα κουταλάκια γύρω γύρω.

Η συνταγή της ημέρας, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025: ''Σαλάτα Cobb-η αμερικανική χωριάτικη''

Σαλάτα-γεύμα η κλασική αμερικάνικη Cobb. Παρά τις μικροπαραλλαγές, τα βασικά υλικά της παραμένουν σταθερά: το ψητό στήθος κοτόπουλου, τα βραστά αυγά, το τραγανό μπέικον, το μπλε τυρί και οι ντομάτες.