Πέθανε ο σκιτσογράφος Βαγγέλης Παυλίδης

Άρτος και Θεάματα 08 Απριλίου 2018

Πέθανε σήμερα (08.04.2018) τα ξημερώματα σε ηλικία 74 χρονών ο γνωστός σκιτσογράφος Βαγγέλης Παυλίδης, ιδιαίτερα γνωστός στο αναγνωστικό κοινό από την πολύχρονη συνεργασία του με την εφημερίδα «Βήμα» και άλλες αθηναϊκές εφημερίδες.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είχε επίσης έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό επίπεδο στο νησί της Ρόδου, όπου στο παρελθόν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, ενώ τη δεκαετία του 1970 είχε διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 686 φορές

Τα ζώδια την Πέμπτη 1 Μαΐου 2025

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου γεννά την επιθυμία για συναισθηματική ζεστασιά και οικειότητα, οι δύσκολες γωνίες της όμως με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα εντείνει τις αυταπάτες ιδιαίτερα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!