Με όχημα την σχέση δύο παιδιών, της Έμιλυ και του Τζωρτζ, ο Ουάιλντερ καταγράφει την καθημερινή ζωή σε μια μικρή αμερικανική πόλη.

Μέσα από τις μικρές και τις μεγάλες στιγμές των ηρώων της - νυχτερινές βόλτες, παρέες στις γειτονιές, έρωτες, γάμοι ακόμη και θάνατος - σκιαγραφείται μία τοιχογραφία της εσωτερικής ζωής του ανθρώπου.

Τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται, διαχρονικά και καθόλα οικουμενικά, είναι στοιχεία που τοποθετούν την «Μικρή μας Πόλη» ανάμεσα στα κλασικά έργα.

Τίτλος Έργου: Η Μικρή Μας Πόλη

Συγγραφέας: Θόρντον Ουάιλντερ

Σκηνοθεσία: Νότης Παρασκευόπουλος

Κοστούμια: Κωνσταντίνα Μαλτέζου

Μουσική Επιμέλεια: Νότης Παρασκευόπουλος

Φωτισμοί: Αλέξανδρος Γεωργαντάς

Παίζουν: Γιάννης Αννούσης
Γιώργος Αννούσης
Γωγώ Γαλανού
Έλενα Γεωργαντά
Κάτια Γιατζιτζόγλου
Τάσος Κολοβός
Χριστίνα Χρήστου

Οργάνωση Παραγωγής: Τάσος Κολοβός

Διάρκεια: 80 λεπτά

Χώρος: Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης (Δημαρχιακό Μέγαρο)
Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου 2

Παραστάσεις: Σάββατο 14, Κυριακή 15, Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Απριλίου

Ώρα Έναρξης: 19:30

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 694 8207569, 694 2210555

Είσοδος Ελεύθερη
 

Προβλήθηκε 779 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς με ποικίλα αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Σήμερα υπάρχουν οι ευκαιρίες εκείνες για όμορφα τηλεφωνήματα, ωραίες ειδήσεις, ξαφνικές προτάσεις και συναντήσεις έκπληξη … Σε ποια ζώδια το τηλέφωνό τους θα πάρει «φωτιά»; Σε Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Πέντε ασημένια και έξι χάλκινα μετάλλια είχε η Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου, οπότε έπρεπε, αργά ή γρήγορα, να κατακτηθεί και κάποιο χρυσό

Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: Στην 5η θέση οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου στο τεχνικό ντουέτο

Το ελληνικό ολυμπιακό ντουέτο (θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού) εκτέλεσε το πρόγραμμά του την Παρασκευή (14/6) με θέμα “Χαρταετοί”, σε μουσική υπόκρουση “Χαρταετοί και Χασαποσέρβικο” του Μίκη Θεοδωράκη...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια μας, τις επαφές, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη. Το τρίγωνο Σελήνης-Δία το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για τις σχέσεις μας, τις επαφές μας, τις εξόδους και τη διασκέδαση