O Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρέα διοργανώνει μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του αείμνηστου καλλιτέχνη Λουκιανού Κηλαηδόνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/4/2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αστικό Κέντρο Καρέα.
Το πρωί η Σελήνη στον Κριό κενής πορείας δημιουργεί στασιμότητα. Το μεσημέρι περνά στον Ταύρο και το απόγευμα είναι σε τετράγωνο με Πλούτωνα προκαλώντας εντάσεις και συναισθηματικές δοκιμασίες.
Μια διαφορετική πολίτικη με καβουροσαλάτα (!) που κλέβει τις εντυπώσεις. Με τα μυρώνια, το εστραγκόν και το ντρέσινγκ τριών εσπεριδοειδών γίνεται και απίθανα μυρωδάτη.
Η κλασική black forest αποδομείται και μπαίνει σε στρώσεις σε μεγάλο μπολ, παίρνοντας τη μορφή trifle, σε μια εκδοχή πολύ πιο εύκολη από την αυθεντική, αλλά εξίσου θαυμάσια!
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε σύνοδο με Β. Δεσμό και τρίγωνο με Δία ανοίγει δρόμους εξέλιξης. Μέρα που φέρνει αισιοδοξία, υποστήριξη και σημαντικές κατευθύνσεις με προοπτική.