Καλοκαιράκι... και μεις πανέτοιμοι να σας υποδεχτούμε στο όμορφο ανοικτό θέατρο της πόλης μας Δ.Κιντής για να μοιραστούμε μια βραδιά γέλιου, παρουσιάζοντας την κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου "ΜΥΓΑ ΤΣΕ ΤΣΕ".

Μια βραδιά χαράς αλλά και αγάπης αφού η ομάδα μας αυτή την χρονιά αποφάσισε να αφιερώσει την παράσταση στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Γνωρίζεται καλά από προηγούμενες παραστάσεις μας πως ποτέ δεν σας ζητήσαμε να βάλεται το χέρι στην τσέπη για να πληρώσετε εισιτήριο και γνωρίζουμε καλά την τεράστια ανταπόκρισή σας όταν ζητήσαμε την βοήθειά σας στην συγκέντρωση τροφίμων.

Είμαστε σίγουροι ότι κι αυτή την φορά θα βοηθήσουμε όλοι μαζί συνανθρώπους μας που η κρίση δεν τους προσπέρασε επειδή ανήκαν στον λαμπερό κόσμο των ηθοποιών.

Ηθοποιός σημαίνει φως.Ας ανάψουμε για άλλη μια φορά το φως στις καρδιές μας κι αυτή ας είναι μια παράσταση που θα δώσουμε παρέα.

Το χειροκρότημα όλο δικό σας !

Ακολουθούν λίγα λόγια από τον πρόεδρο του ΤΑΣΕΗ κύριο Σπύρο Μπιμπίλα σε συνέντευξη που έχει δώσει :

Τα τελευταία πέντε χρόνια ολοένα περισσότεροι καλλιτέχνες, όχι μόνο παλιοί, αλλά και νέοι στο επάγγελμα δεν έχουν χρήματα ούτε για να φάνε και καταφεύγουν στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής.

Την ίδια στιγμή άλλοι συνάδελφοί τους, που επίσης αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν τα προς το ζην, δέχονται από το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών) δέματα με είδη διατροφής, τα οποία τους προσφέρονται με την πρέπουσα εχεμύθεια.

"Κάθε τέλος του μήνα δίνουμε τρόφιμα σε σαράντα οικογένειες ηθοποιών, οι οποίες εναλλάσσονται.

Οι σακούλες περιλαμβάνουν λάδι, αλεύρι, ρύζι, γάλατα, τοματοπολτό και άλλα είδη, τα οποία μας τα προσφέρουν διάφοροι φορείς" αποκαλύπτει o πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπίμπιλας και προσθέτει:

"Επίσης καθημερινά πηγαίνουμε μερίδες φαγητού σε σπίτια καλλιτεχνών, που λόγω προβλημάτων υγείας αλλά και γήρατος δεν μπορούν να μετακινηθούν. Πρόκειται για το περίσσευμα των μερίδων φαγητού που δίνονται καθημερινά στους ενοίκους του "Σπιτιού του Ηθοποιού" με την φροντίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών".

Ραντεβού λοιπόν 8 Ιουλίου και ώρα 8.30 στο θέατρο Δ.Κιντής εμείς κι εσείς με την καρδιά χαρούμενη και γεμάτη αγάπη.

Βούλα Γεωργιάδου 

Προβλήθηκε 1462 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς με ποικίλα αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Σήμερα υπάρχουν οι ευκαιρίες εκείνες για όμορφα τηλεφωνήματα, ωραίες ειδήσεις, ξαφνικές προτάσεις και συναντήσεις έκπληξη … Σε ποια ζώδια το τηλέφωνό τους θα πάρει «φωτιά»; Σε Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Πέντε ασημένια και έξι χάλκινα μετάλλια είχε η Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου, οπότε έπρεπε, αργά ή γρήγορα, να κατακτηθεί και κάποιο χρυσό

Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: Στην 5η θέση οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου στο τεχνικό ντουέτο

Το ελληνικό ολυμπιακό ντουέτο (θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού) εκτέλεσε το πρόγραμμά του την Παρασκευή (14/6) με θέμα “Χαρταετοί”, σε μουσική υπόκρουση “Χαρταετοί και Χασαποσέρβικο” του Μίκη Θεοδωράκη...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια μας, τις επαφές, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη. Το τρίγωνο Σελήνης-Δία το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για τις σχέσεις μας, τις επαφές μας, τις εξόδους και τη διασκέδαση