Πηγή: www.newpost.gr

Η ταλαντούχος και πολυπράγμων Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με μια διαφορετική παράσταση που ενσωματώνει στοιχεία gypsy punk, reggae και electronic σε «περιτύλιγμα» pop art.

Μετά από την επιτυχία των τραγουδιών «Κούπες» και «Μάντισσα», στον απόηχο της εμφάνισής της στον «Ερωτόκριτο» του Δημήτρη Μαραμή (Εναλλακτική Σκηνή Ε.Λ.Σ.) η δημιουργός υπογράφει ένα μουσικό θέαμα με τίτλο «Yalla!», που στην αραβική γλώσσα σημαίνει «Πάμε!».

Παρέα με τις τέσσερις fonέs, με τη συνοδεία κρουστών, ένα δυνατό μείγμα ηλεκτρονικών και παραδοσιακών ήχων αλλά και χορογραφίες εμπνευσμένες από διαφορετικές κουλτούρες δημιουργεί ένα σύγχρονο μουσικό πανηγύρι με προβολές, light show, κοστούμια, σκηνικά και πολλά χρώματα.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Αrt direction: Οδυσσέας Ι. Κωνσταντίνου, Μαρίνα Σάττι
Φωτογραφίες: Άγγελος Ποταμιάνος & Χάρης Γερμανίδης
Αφίσα: Δημήτρης Βικελής

Production design: Σάκης Μπιρμπίλης
Εκτέλεση παραγωγής: ΛευτέρηςΚώτσης
Lightning design: Ανδρέας Κούρτης
Video design: Κάρολος Πορφύρης
Sound design: Ekelon
Κοστούμια: Δάφνη Ηλιάκη
Χορογραφίες: Moira Bubblez
Εlectronic production: lykabettus mount, Νικόλας Ουάστορ, ekelon, Μαρίνα Σάττι

Τις Fonés αποτελούν οι: Ερασμία Μαρκίδη, Βιργινία Φραγκούλατζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Μαρία Δελετζέ

Παίρνουν μέρος οι μουσικοί: Yoel Soto (μπάσο), Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Κώστας Φόρτσας (γκάιντα, καβάλ)

Παίρνουν μέρος οι χορεύτριες: Moira Bubblez, Μελίνα Χρονοπούλου, Δανάη Αλεξούλη. Πηγή Ρούσου

Η Μαρίνα Σάττι και οι Fonés στο Φεστιβάλ της Γραμματείας Ισότητας, Θέατρο Βράχων, Παρασκευή 29 Ιουνίου. Ελεύθερη είσοδος 

Προβλήθηκε 972 φορές

''Μέλλοντος Αναδρομή 2074'' -  του Ιωάννη Γ. Καρρά

Το βιβλίο αυτό είναι μια ανθρωποκεντρική μυθοπλασία επιστημονικής φαντασίας, εξιστορεί ένα ταξίδι που ξεκίνησε στο μέλλον, που μας μεταφέρει μέσα από δύσκολες χρονικές διαδρομές, τεχνολογικές εξελίξεις και όχι μόνο, στη σημερινή εποχή.