Το Έκτο Πάτωμα του Α. Ζερί από το Τέχνης Θεάτρου

Άρτος και Θεάματα 01 Ιουλίου 2018

8ο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ
''Με αφετηρία τη τέχνη.... για προορισμό την έκφραση''

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Hλιούπολης ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση ''ΤΟ ΕΚΤΟ ΠΑΤΩΜΑ'' του Α. Ζερί, από την θεατρική ομάδα Φοιτητών - τμήμα Τρίτης σε διδασκαλεία και σκηνοθεσία Αργυρώς Δημακέα.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 & ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018.
Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης
ώρα έναρξης 19:30

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ:

Κώστας Ιατρού
Ειρήνη Πολυκρέτη
Μελίνα Παπαδημακοπούλου
Διονυσία Βούτου
Ελένη Γκρούτση
Λεφτέρης Βαφειάδης
Στεφανία Ράπτη
Θεόκλητος Γούλας
Λεωνίδας Ολανδέζος
Αντωνέλα Τσικνή
Ιωάννα Βενιζέλου

Σε αυτό ζωντανεύει η δεκαετία του ’50 στο Παρίσι μέσα από τις ζωές των ενοίκων του έκτου ορόφου μια λαϊκής πολυκατοικίας σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Εκεί, οι ένοικοι, ο ονειροπόλος καλλιτέχνης Μαξ Λεσκαλιέ, η κουτσομπόλα γυναίκα του Ζερμαίν, η φίλη της Μπερτ ή Σουλτάνα, η ιδιοκτήτρια κιρία Μαρέ, ο λογοτέχνης Οσπώ, η κόρη του Εντβίζ, ο καινούργιος ενοικιαστής Ζονβάλ, ο ντροπαλός Ζοζό, η Ζαν και η «Κυρία με τα Γκρίζα», συγκρούονται, ερωτεύονται και γενικά κάνει ο καθένας του κεφαλιού του.

Συντελεστές:

Διδασκαλία ομάδων – σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια: Αργυρώ Δημακέα
Επιμέλεια σκηνικών - εντύπου – αφίσσας: Λευτέρης Βαφειάδης
Επιμέλεια κουστουμιών – σκηνικών: Τα μέλη των ομάδων
Οργάνωση γραφείου: Στεφανία Ράπτη, Παντελής Σταυρόπουλος

Είσοδος με πρόσκληση

10 – 15 Ιουλίου 18:00 -22:00

Θα λειτουργήσει στο φουαγιέ του θεάτρου έκθεση ζωγραφικής και έκθεση φωτογραφίας.

Έκθεση ζωγραφικής: Ανδρέας Αλεβίζος
Επιμέλεια έκθεσης φωτογραφίας: Δημήτρης Τσεβάς
Θα εκθέσουν τα μέλη μας: Άννα Πατρώνη – Στέφανος Μυζήθρας 

Διοργανωτές: Τέχνης Θεάτρου (η εκδήλωση στο facebook - εδώ)

Προβλήθηκε 1188 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025: ''Μπριζόλα πανέ με μοτσαρέλα και ντομάτα (Porteno milanesa)''

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.