Ρομπέρτο Τσούκο του Μπερνάρ-Μαρί Κολτές απο το Τέχνης Θεάτρου

Άρτος και Θεάματα 03 Ιουλίου 2018

Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης

ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση ''ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΤΣΟΥΚΟ'' του Μπερνάρ-Μαρί Κολτές από την θεατρική ομάδα Φοιτητών - τμήμα Πέμπτης σε διδασκαλεία και σκηνοθεσία Αργυρώς Δημακέα.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10 & ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018.
Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης
ώρα έναρξης 19:30

Παίρνουν μέρος:
Βασίλης Πολυκρέτης
ΕΙρήνη Κασάπογλου
Βαγγέλης Σαλβάνος
Ειρήνη Αλεξάκη
Λεφτάρης Βαφειάδης
Βασιλική Γαβαλά
Αναστασία Μανδηλαρά
Αλέξανδρος Ζούμπας
Ελευθερία Μανδηλαρά
Άννα Κατσουλάκη
Στεφανία Ράπτη
Μάρω Γιαννίκη
Λουκία ,Μεϊντάνη
Φίλιππος Στυλιανέσης

Συντελεστές:
Διδασκαλία ομάδων – σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια: Αργυρώ Δημακέα
Επιμέλεια Σκηνικών - εντύπου – αφίσσας: Λευτέρης Βαφειάδης
Επιμέλεια κουστουμιών – σκηνικών: Τα μέλη των ομάδων
Οργάνωση γραφείου: Στεφανία Ράπτη, Παντελής Σταυρόπουλος

Είσοδος με πρόσκληση
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ

'' Ένας εικοσιτετράχρονος νέος δραπετεύει από μια φυλακή υψίστης ασφαλείας και ακολουθεί μια ξέφρενη πορεία μέσα στο σκοτεινό τούνελ της σύγχρονης κοινωνίας: ενός κόσμου στεγνού από αισθήματα, παράλογου, αντιφατικού, που πρέπει να «εκκαθαριστεί».

Ο νέος υιοθετεί το ρόλο του άγγελου-εξολοθρευτή. Ο τρόμος που γεννά και η γοητεία που εκπέμπει τον συνοδεύουν παντού. Μέχρι το θάνατο. Μέχρι την έξοδό του στο φως.

Με αφορμή την πραγματική ιστορία ενός κατά συρροή δολοφόνου, του Ρομπέρτο Ζούκο, ο γάλλος συγγραφέας Μπερνάρ-Μαρί Κολτές, που χάθηκε πρόωρα στα 41 του χρόνια, συνθέτει το αρτιότερο έργο του.

Μια παραβολή για τη βία, γραμμένη σε δεκαπέντε σκηνές γεμάτες σαρκασμό, τρυφερότητα, απελπισία'...''

10 – 15 Ιουλίου 18:00 -22:00
Θα λειτουργήσει στο φουαγιέ του θεάτρου έκθεση ζωγραφικής και έκθεση φωτογραφίας.

Έκθεση ζωγραφικής: Ανδρέας Αλεβίζος
Επιμέλεια έκθεσης φωτογραφίας: Δημήτρης Τσεβάς
Θα εκθέσουν τα μέλη μας: Άννα Πατρώνη – Στέφανος Μυζήθρας 

Προβλήθηκε 1123 φορές

Τα ζώδια την Πέμπτη 1 Μαΐου 2025

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου γεννά την επιθυμία για συναισθηματική ζεστασιά και οικειότητα, οι δύσκολες γωνίες της όμως με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα εντείνει τις αυταπάτες ιδιαίτερα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!