Εκπληκτικές μουσικές βραδιές στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης

Άρτος και Θεάματα 27 Αυγούστου 2018

Πηγή: Δήμος Ηλιούπολης

Εκπληκτικές μουσικές βραδιές μας επιφυλάσσει φέτος το Φεστιβάλ Ηλιούπολης. Μια σειρά από προσεγμένες και ιδιαίτερα επιλεγμένες μουσικές συναυλίες θα δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο με αφιερώματα γεμάτα μνήμες και κέφι.

Στην πρώτη μεγάλη μουσική βραδιά την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Μαργαρίτης με τίτλο “Η Ζωή μου όλη…” κάνει αφιέρωμα στα αξέχαστα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου έρχεται στην Ηλιούπολη ο Στέφανος Κορκολής για να μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν με όλα τα γνωστά τραγούδια που συνέθεσε και ερμήνευσε. Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του Φεστιβάλ Ηλιούπολης θα απολαύσουν την μοναδική Δήμητρα Γαλάνη live.

Και τέλος, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου η Αθηνά Ρούτση με την υπέροχη εκφραστική φωνή της, θα ερμηνεύσει γνωστά και άγνωστα τραγούδια της θάλασσας σε δεκαέξι γλώσσες μεταφέροντας μας σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι της θάλασσας με τίτλο «Mare Nostrum στην αγκαλιά σου θάλασσα» (είσοδος ΔΩΡΕΑΝ).

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00

Χώρος πραγματοποίησης εκδηλώσεων: Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»

(Γαρδίκη & Σμόλικα Ηλιούπολη 2109923840)

Το ταμείο θα είναι ανοιχτό αποκλειστικά τις ημέρες των εκδηλώσεων από τις 19:30.

Παράλληλα με τους τρόπους και τα σημεία προπώλησης που έχει επιλέξει κάθε εταιρεία παραγωγής, πραγματοποιείται προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και στο βιβλιοπωλείο “Περί Βιβλίου” (Ελ Βενιζέλου 138, 2109946717). 

Προβλήθηκε 1506 φορές

Τα ζώδια την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μας βάζει σε σοβαρό mood ζητώντας πρόγραμμα, στόχους και… λίγη ησυχία. Όμως είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας δοκιμάζοντας ανάμεσα σε ευθύνες και επιθυμίες με καθήκον και φαντασία.

Τα ζώδια την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2025

Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον ανήσυχο Τοξότη, που πάντα θέλει να πετάξει μακριά απ’ τα προβλήματα – όμως σήμερα βρίσκει μπροστά της ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης και... δοκιμαζόμαστε ιδεολογικά και συναισθηματικά.

Τα ζώδια την Κυριακή 3 Αυγούστου 2025

Ένας τυχερός χαρταετός στον ουρανό στήνει ένα λαμπερό σκηνικό: η Σελήνη, ο Ερμής και ο Κρόνος – Ποσειδώνας συνεργάζονται σε ένα μεγάλο τρίγωνο Φωτιάς, φέρνοντας έμπνευση, δράση, θετικές εξελίξεις… και λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση, που τόσο σου πάει!

Τα ζώδια το Σάββατο 2 Αυγούστου 2025

Η Σελήνη σήμερα στο Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στους Ιχθύες. Είναι η ιδανική στιγμή να στραφούμε στο συναισθηματικό μας κόσμο και να αφουγκραστούμε τις εσωτερικές μας ανάγκες και να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας