Αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ (Εκδήλωση για τα 55 χρόνια Δήμου Ηλιούπολης)

Άρτος και Θεάματα 24 Νοεμβρίου 2018

 

Προβλήθηκε 794 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025: ''Μπριζόλα πανέ με μοτσαρέλα και ντομάτα (Porteno milanesa)''

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.