Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ''Ορίζοντες''

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία και εν όψει των Χριστουγέννων το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες", "ανεβάζει" την θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 06:30 μ.μ στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης ( Σοφ. Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαππα – είσοδος από Κουντουριώτη ).

Μετά από τρείς επετυχημένες θεατρικές παραστάσεις η φετινή απόπειρα έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον θεατή μέσα από ένα διαχρονικό έργο που αναδεικνύει το αρχαίο ελληνικό πνεύμα .

Αυτό το δύσκολο εγχείρημα έδωσε ακόμα μια ευκαιρία στους συμμετέχοντες, να δείξουν οτι μπορούν να στοχεύουν όλο και ψηλότερα!

Στο χώρο θα εκτίθενται χειροποίητες δημιουργίες των εκπαιδευόμενων του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" 

Προβλήθηκε 117 φορές

Απονεμήθηκαν τα βραβεία «Κάρολος Κουν»

Η Κατερίνα Χέλμη, ο Δήμος Αβδελιώδης, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο αρχιμουσικός Γιώργος Πέτρου, ο συνθέτης Χρήστος Σαμαράς καθώς και άλλοι επιφανείς καλλιτέχνες από το θέατρο και τη μουσική ήταν οι μεγάλοι νικητές των Βραβείων «Κάρολος Κουν» και των Βραβείων Κριτικών, Μουσικής, Θεάτρου και Χορού 2018, τα οποία απονεμήθηκαν σήμερα στο Ολύμπια, Δημοτικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 64η Eurovision

Η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, μέσω της συμμετοχής της ΕΡΤ, στη φετινή 64η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου 2019.