Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 6.30 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη).
Συμμετέχουν οι σπουδαστές του Ωδείου -και με τη συνοδεία καθηγητών- από διδασκόμενα όργανα, όπως κλασική και ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, αρμόνιο, μπουζούκι, ντραμς αλλά και σπουδαστές του τραγουδιού.

Εμφανίζονται, επίσης, οι μικροί σπουδαστές των τμημάτων μουσικής προπαιδείας και η «Παιδική Χορωδία».

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων σκοπών και τραγουδιών του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου σε καθιερωμένες εκδοχές αλλά και σύγχρονες διασκευές, όπως και κάλαντα από την ελληνική παράδοση.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προσφέρει στους σπουδαστές την πολύτιμη εμπειρία της καλλιτεχνικής εμφάνισης και της μουσικής σύμπραξης αλλά και να μας δώσει την ευκαιρία ν’ απολαύσουμε ένα εορταστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου είναι ο συνθέτης Λεωνίδας Κανάρης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Σας περιμένουμε όλους!

Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης
Τηλέφωνο: 210 9967551
Διεύθυνση: Θάλειας Λουκίδου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου, 2ος όροφος 

Προβλήθηκε 591 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.