Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά, σύζυγος του Βάσου Ανδριανού.

Άρτος και Θεάματα 09 Μαρτίου 2019

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Ρένας Βουτσινά.

Η Ρένα μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην εντατική από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, χθες κατέληξε και «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων.

Από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή ήταν στο πλευρό της η πολυαγαπημένη της κόρη, Ναστάζια, η οποία βιώνει μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

20 χρόνια πριν σοκ είχε προκαλέσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η πτώση του συζύγου της, Βάσου Ανδριανού από την βεράντα του σπιτιού τους, ενώ μέσα βρισκόταν εκείνη μαζί με την κόρη τους.

Ύστερα από 20 χρόνια χωρισμού, η Ρένα και ο Βάσος είναι και πάλι μαζί.

www.ereportaz.gr 

Προβλήθηκε 1949 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Tετάρτη 29 Απριλίου 2026: ''Αρακάς λαδερός, αγιορείτικος, με πατάτες και καρότα''

Έτσι ακριβώς μας μαγείρεψε τον λαδερό αρακά ο πατέρας Γεώργιος στην κουζίνα της Αθωνιάδας, του εκκλησιαστικού λυκείου στις Καρυές, πλάι στη σκήτη του Αγίου Ανδρέα.

Τα ζώδια την Δευτέρα 27 Απριλίου 2026

Η Σελήνη στην Παρθένο σε εξάγωνο με Δία στον Καρκίνο. Οργάνωση, πρακτικότητα και μικρές ευκαιρίες βελτίωσης. Καλή στιγμή για τακτοποίηση οικονομικών και επαγγελματικών θεμάτων. Η λεπτομέρεια σήμερα κάνει τη διαφορά.