ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: LIVERTIA, ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ)

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ & ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ στον ΡΥΘΜΟ -  Τα Σάββατο 13 & 20 Απριλίου στις 22.00

Μετά την ιστορική επανένωση των Πυξ Λαξ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι οι παλιοί φίλοι να ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αφήνει για λίγο πίσω τα μεγάλα στάδια και τις συναυλίες και στήνει μαζί με παλιούς και νέους συνεργάτες καινούριες παρείστικες συναντήσεις.

Σε έναν φιλόξενο και ζεστό μουσικό χώρο όπως είναι ο Ρυθμός που όλα μπορούν να παρουσιαστούν χειροποίητα και χαλαρά, απαλλαγμένα από τη βιασύνη της εποχής.

Μαζί του Ο Μανώλης Φάμελλος, από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Μια δοκιμασμένη συνεργασία που στηρίζεται στη φιλία χρόνων και στα κοινά μονοπάτια που θα διασταυρωθούν για λίγες εμφανίσεις.

Ο Μανώλης Φάμελλος ήταν μέλος του συγκροτήματος Οι Ποδηλάτες, ενώ από το 1999 κάνει καριέρα μόνος του. Οι ρίζες του είναι από τις Κυκλάδες και την Πελοπόννησο, ενώ το 1970 μετακόμισε μαζί με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

Μαζί τους μια εξαιρετική παρέα μουσικών με τις δικές τους διαδρομές κι ανησυχίες, που θα ξεδιπλωθούν κι αυτές δίνοντάς ιδιαίτερο και φρέσκο ήχο και νέα ακούσματα έκπληξη .

Ο Χάρης Μιχαηλίδης από το συγκρότημα της Δραμαμίνης, η Ελευθερία Ναθαναήλ (Livertia) με νέο δισκογραφικό αποτύπωμα, ο Νίκος Σάλτας που ενορχηστρώνει και ο Γιώργος Λιβαδάς που δίνει ρυθμό σε όλα αυτά.

Τα νέα τραγούδια από δισκογραφικές δουλειές σημερινές και σύγχρονες δένουν αρμονικά με υλικό από την εποχή της Στίλβης και του Μπαμπούλα, του Μοναξιά μου όλα και του παράδεισου που πάνε οι Παλιές Αγάπες.

Η παράσταση αυτή του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μανώλη Φάμελλου, θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον που διέσχισε 3 δεκαετίες και έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση.

ΡΥΘΜΟΣ ART THEATRE:
Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη 163 46.
Σάββατο 13 & 20 Απριλίου.
Ώρα προσέλευσης: 22.00, ώρα έναρξης: 22.30.

 

 

Γενική Είσοδος: 15 Ευρώ (μπαρ, με ποτήρι κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό).
Ελάχιστη κατανάλωση στα τραπέζια 35 Ευρώ το άτομο.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 975 0060, 6947 235 235. 

Προβλήθηκε 823 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.