Σας προσκαλούμε και φέτος στο Πασχαλινό μας Bazaar που πρόκειται να διεξαχθεί στο Athens Metro Mall την Παρασκευή 19 Απριλίου και το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 σε ωράριο καταστημάτων.

Πρωτότυπα πασχαλιάτικα καλλιτεχνήματα, λαμπάδες, πεντανόστιμα γλυκά, πρωτότυπα σαπούνια , περίτεχνα κοσμήματα και άλλα όμορφα δώρα σε προσιτές τιμές που δημιούργησαν οι εκπαιδευόμενοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" στα θεραπευτικά-παραγωγικά εργαστήρια τους!

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές στηρίζοντας το έργο του Κέντρου.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες"

Tο ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» απευθύνεται σε άτομα με νοητική υστέρηση, διαταραχές αυτιστικού φάσματος και σύνδρομο Down.

Ιδρύθηκε από γονείς ατόμων με Αναπηρία.

Λειτουργεί μονάδα εκπαίδευσης 100 ατόμων και έχει αξιόλογη πορεία στο χώρο της ειδικής αγωγής. Φέτος κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας και ο βασικότερος στόχος είναι η δημιουργία στέγης για άτομα με Αναπηρίες.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι για όλους. Για τις οικογένειες που απευθυνόμαστε η ένταξη των ανάπηρων μελών τους στην υποστηριζόμενη διαβίωση είναι ένα παράθυρο στη ζωή.

Το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή ζωή προϋποθέτει τις απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης για ανεξάρτητη διαβίωση και ισότιμη συμμετοχή στην κοινωνία. 

Προβλήθηκε 890 φορές