Στις 13 και 14 Απριλίου πραγματοποιείται το πασχαλινό bazaar της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Ηλιούπολης από τις 10:00 έως τις 20:00, θα βρείτε λαχταριστές λιχουδιές για εσάς, πασχαλινά είδη και λαμπάδες, χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, κοσμήματα και ρούχα αλλά και μπιζού και ρούχα για τον σκύλο και τη γάτα σας.

Το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο βρίσκεται: Γρ. Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη 

 

Η ανακοίνωση:

Κάνεις δώρα βοηθώντας τα αδέσποτα να έχουν μια καλύτερη ζωή. Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο.

Στο παζάρι μας θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές!

Ακόμη και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσετε ευχάριστα ένα πρωί ή απόγευμα, με τα παιδιά σας ή τα σκυλιά σας ή -ακόμα καλύτερα- με όλους μαζί!

Φέρτε τα αγαπημένα μας υιοθετημένα να δούμε πως μεγάλωσαν, πως άλλαξαν, πως τα κακομαθαίνετε μέσα στις αγκαλιές και τα φιλιά!

Μεταξύ άλλων, στο παζάρι μας θα βρείτε:

-Πασχαλινά είδη & Λαμπάδες

-Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα

-Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι

-Κοσμήματα και ρούχα για εσάς

-Ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας

-Βιβλία & CD/DVD

Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για την δράση του Σωματείου καθώς και για τα ζώα που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία. Φορέστε το καλό σας χαμόγελο και ελάτε να μας βρείτε.

Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων όπως περιλαίμια/οδηγούς, κουβέρτες/στρωσίδια, παλιά σπιτάκια/καλαθάκια καθώς και τροφές, φάρμακα και είδη αποπαρασίτωσης.

Λεωφορεία 206, 212. Στάση 'Γυμνάσιο'

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

www.alimosonline.gr 

Προβλήθηκε 164 φορές

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2019

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει να προσφέρει εναλλακτικές και ποιοτικές διεξόδους ψυχαγωγίας στους πολίτες ανοίγει, για μια ακόμη χρονιά, τις πύλες του θερινού Δημοτικού Θεάτρου “Δ. Κιντής” τον Ιούλιο.

Δημοτικός Κινηματογράφος Ηλιούπολης ''Μελίνα Μερκούρη''  2019 - το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού θα συνδυάζει, όπως κάθε χρόνο, την αισθητική απόλαυση με τη διασκέδαση, για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις, προβάλλοντας τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, όπως ξεχώρισαν στα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ αλλά και στο box office καθώς και πολυαναμενόμενες «πρεμιέρες» του καλοκαιριού.