Στις 13 και 14 Απριλίου πραγματοποιείται το πασχαλινό bazaar της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Ηλιούπολης από τις 10:00 έως τις 20:00, θα βρείτε λαχταριστές λιχουδιές για εσάς, πασχαλινά είδη και λαμπάδες, χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, κοσμήματα και ρούχα αλλά και μπιζού και ρούχα για τον σκύλο και τη γάτα σας.

Το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο βρίσκεται: Γρ. Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη 

 

Η ανακοίνωση:

Κάνεις δώρα βοηθώντας τα αδέσποτα να έχουν μια καλύτερη ζωή. Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο.

Στο παζάρι μας θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές!

Ακόμη και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσετε ευχάριστα ένα πρωί ή απόγευμα, με τα παιδιά σας ή τα σκυλιά σας ή -ακόμα καλύτερα- με όλους μαζί!

Φέρτε τα αγαπημένα μας υιοθετημένα να δούμε πως μεγάλωσαν, πως άλλαξαν, πως τα κακομαθαίνετε μέσα στις αγκαλιές και τα φιλιά!

Μεταξύ άλλων, στο παζάρι μας θα βρείτε:

-Πασχαλινά είδη & Λαμπάδες

-Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα

-Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι

-Κοσμήματα και ρούχα για εσάς

-Ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας

-Βιβλία & CD/DVD

Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για την δράση του Σωματείου καθώς και για τα ζώα που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία. Φορέστε το καλό σας χαμόγελο και ελάτε να μας βρείτε.

Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων όπως περιλαίμια/οδηγούς, κουβέρτες/στρωσίδια, παλιά σπιτάκια/καλαθάκια καθώς και τροφές, φάρμακα και είδη αποπαρασίτωσης.

Λεωφορεία 206, 212. Στάση 'Γυμνάσιο'

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

www.alimosonline.gr 

Προβλήθηκε 235 φορές

ΠΕΡΑΝ το καφέ αμάν της πόλης: ''Γιώργος Ζαμπέτας, ο πιο καλός ο μαθητής''

Ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου λαϊκού μας συνθέτη Γιώργου Ζαμπέτα. Ερμηνεύει ο εγγονός του, με την εξαιρετική του φωνή & ερμηνεία, που φέρει το ίδιο όνομα - Γιώργος Ζαμπέτας.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου με θέμα: Πληθυσμιακές μετακινήσεις προς τα Ιόνια Νησιά,από τον 13ο αιώνα έως την Ένωση με την Ελλάδα.

Την επισκόπηση του φαινομένου των μεταναστεύσεων στα νησιά του Ιονίου Πελάγους επιχείρησε στην ομιλία του ο καθηγητής Ιστορίας του ΕΚΠΑ Γεράσιμος Παγκράτης, κλείνοντας τις εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου...