Με την επινοημένη θεατρική παράσταση « Η Γιορτή», καθώς και με την παρουσίαση όλων των εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων από τους υπεύθυνους, αφήνουμε πίσω μας μία ακόμη σχολική χρονιά.
Είστε όλοι καλεσμένοι, την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:00, στην τελετή λήξης του σχολικού έτους, στο αμφιθέατρο του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου ( Ύδρας 2 Ηλιούπολη) .
Αξεπέραστης νοστιμιάς και θρεπτικής αξίας οι σαρδέλες. Αντί να τις τυλίξουμε σε αμπελόφυλλα, τις βάζουμε σε στρώσεις και τις φουρνίζουμε μέχρι να γίνουν ζουμερές.
Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.