Αγαπητοί φίλοι γεια σας,

θα χαρούμε πολύ αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην πολυμεσική μας παράσταση για τον ποιητή της Ρωμιοσύνης Γιάννη Ρίτσο, την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 20:30 στο σχολείο μας, το 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, Μεσσηνίας και Κεφαλληνίας.

Η παράστασή μας φέρει τον τίτλο:
«Πίσω από απλά πράγματα κρύβομαι, για να με βρείτε….».

Πρόκειται για την καταληκτική εκδήλωση ενός πολιτιστικού προγράμματος για την διδακτική της ποίησης του Γιάννη Ρίτσου με τη βοήθεια της δραματικής τέχνης και της μουσικής, με έμφαση στις πανανθρώπινες αξίες που αυτή πρεσβεύει.

Προβλήθηκε 287 φορές

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: ''Ένα ποτάμι μουσικής και αγώνα την Πέμπτη το βράδυ''

«Ένα πραγματικό ποτάμι από μπάντες, μουσικούς, τραγουδιστές, νότες και ενθουσιασμό για αυτά που μπορούμε θα πλημμυρίσει την Αθήνα, τις συνοικίες αλλά και πλατείες και δρόμους άλλων πόλεων την Πέμπτη το βράδυ!

''Ο κρυμμένος θησαυρός'': Κυκλοφόρησε το νέο παραμύθι του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα

Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι που μιλάει για την έλλειψη επικοινωνίας στις μεγαλουπόλεις, για τη δύναμη της διαφορετικότητας, για τον σχολικό εκφοβισμό και για το ουράνιο τόξο που κρύβουν μέσα τους τα παιδιά, την ελπίδα για ένα κόσμο γεμάτο χρώματα.

Ραλλία Χρηστίδου: «Οι εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας εξαιρούνται στην πλειοψηφία τους από τη μέριμνα της πολιτείας»

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Β3 Νότιου Τομέα Ραλλία Χρηστίδου μίλησε για το θέμα των εργαζόμενων στον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία με παρέμβασή της στο χθεσινοβραδυνό δελτίο του KONTRA channel με το Γιώργο Μελιγγώνη.