Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει να προσφέρει εναλλακτικές και ποιοτικές διεξόδους ψυχαγωγίας στους πολίτες ανοίγει, για μια ακόμη χρονιά, τις πύλες του θερινού Δημοτικού Θεάτρου “Δ. Κιντής” τον Ιούλιο, με παραστάσεις της σεζόν που μας πέρασε αλλά και καινούριες παραγωγές.
 
 
Με αυτό τον τρόπο, δίνουμε τη ευκαιρία ατούς πολίτες της Ηλιούπολης να αξιοποιήσουν τις πολιτιστικές υποδομές, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συντήρηση τους, ενώ ικανοποιούμε τα αιτήματα και τις ανάγκες των επαγγελματιών του καλλιτεχνικού χώρου - που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση - για φιλοξενία της καλοκαιρινής περιοδείας τους.
 
Το πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου θα ολοκληρωθεί με το Φεστιβάλ της πόλης μας, που θα ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.
 
Ευχόμαστε να απολαύσετε τα καλοκαιρινά βράδια στο Θέατρο της πόλης μας!
 
Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ.
 
Ο Δήμαρχος
 
ΒΑΣΙΛΗΣ 

ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 

Προβλήθηκε 1069 φορές

«Ο κατά φαντασίαν ασθενής» στην Ηλιούπολη

Το τελευταίο έργο του κορυφαίου Γάλλου δραματουργού σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος υπογράφει τη μετάφραση μαζί με τον Δημήτρη Φιλιππίδη, κρατώντας παράλληλα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με έναν εξαιρετικό θίασο στο πλευρό του, που θα περιοδεύσει μαζί του σε μεγάλα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.