Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δυο (2) ημεδαπών, κατηγορούμενων ως μελών σπείρας που διέπραττε συστηματικά κλοπές εξαρτημάτων από οχήματα στα νότια προάστια και συνελήφθησαν την 17-5-2019 στη Γλυφάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας. (Σχετικό το από 20-5-2019 Δελτίο Τύπου).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

ΚΑΤΣΙΩΝΗ Άγγελο του Σπυρίδωνα και της Μαρίας - Νικολίτσας, γεννηθέντα στις 16-6-1992 στην Αθήνα

 


ΣΚΑΜΠΑΡΔΟΥΚΑ Λάμπρο του Ιωάννη και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 26-4-1995 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής των ανωτέρω κατηγορούμενων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Προβλήθηκε 894 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.