Ηλιούπολη 15/9/2019

ΠΡΟΣ:
.τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης,
.τα σχολεία,τα ωδεία και τις εκκλησίες μας,
.την μεγάλη και δραστήρια καλλιτεχνική μας κοινότητα,
.τα παιδιά που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σ'αυτή τη γειτονιά,
.όποιον γοητεύει η ιδέα να γεμίσουμε τους δρόμους και τις πλατείες μας με ωραίες μουσικές!

Αγαπητοί συμπολίτες,

η δημοτική μας Φιλαρμονική συνεχίζει τις ηχηρές παρεμβάσεις στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της γειτονιάς μας!!!

Το Σάββατο 21/9 κλείνουμε το Φεστιβάλ του Δήμου μας και γράφουμε ιστορία με ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα δρώμενο,μια παρέλαση-συναυλία αφιερωμένη στον κορυφαίο αφροαμερικανό σαξοφωνίστα της τζαζ John Coltrane. Είμαστε οι πρώτοι που το κάνουν στην Ελλάδα-ίσως και στον κόσμο!!!

Θα ξεκινήσουμε στις 8 μ.μ. παρελάζοντας απ΄την Κεντρική Πλατεία ως το Δημοτικό Θέατρο ''Δ.Κιντής'', γεμίζοντας την γειτονιά μας με τη μουσική του Coltrane.

Θα συνεχίσουμε με συναυλία, όπου θα παρουσιάσουμε ορισμένες απ' τις εμβληματικότερες συνθέσεις του.

Μαζί μας η Jazz Band του Μουσικού Σχολείου Αλίμου,η Windwoods Modern Orchestra του Εθνικού Ωδείου Ηλιούπολης, η Think Sax Society και οι σολιστ: Τάσος Φωτίου (σαξόφωνο),Πάρης Γκαγκαστάθης (πιάνο), Γιάννης Παπαδόπουλος (κοντραμπάσο),Νίκος Τερζάκης (κιθάρα),Σίμος Ρηνιώτης (τύμπανα).

Το Σάββατο 21/9/2019 λοιπόν, η μικρή εθελοντική μας ομάδα θα σας παρουσιάσει ένα δρώμενο σαν κι αυτά που πετυχαίνουμε μόνο στα ταξίδια μας στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις ή στις επισκέψεις μας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σας προσκαλούμε να μας συνδράμετε με την παρουσία σας, μα πάνω απ'όλα θα χαρούμε πολύ να μας ακούσετε!

Χρήστος Κλαδάς
Διευθυντής Φιλαρμονικής Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 389 φορές

Action Sigma Webtv#30/5/2020#: ''Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ''

Τι συμβαίνει όταν δύο wanna be ραδιοφωνικοί παραγωγοί πιάνουν τα μικρόφωνα; Η είδηση και η καθημερινότητα μπερδεύονται. Το on air και το off air σε ένα γλυκό αλαλούμ. Ακούγονται αυτά που δεν πρέπει να ακουστούν και τα σημαντικά γίνονται μουσική.

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: ''Ένα ποτάμι μουσικής και αγώνα την Πέμπτη το βράδυ''

«Ένα πραγματικό ποτάμι από μπάντες, μουσικούς, τραγουδιστές, νότες και ενθουσιασμό για αυτά που μπορούμε θα πλημμυρίσει την Αθήνα, τις συνοικίες αλλά και πλατείες και δρόμους άλλων πόλεων την Πέμπτη το βράδυ!

''Ο κρυμμένος θησαυρός'': Κυκλοφόρησε το νέο παραμύθι του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα

Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι που μιλάει για την έλλειψη επικοινωνίας στις μεγαλουπόλεις, για τη δύναμη της διαφορετικότητας, για τον σχολικό εκφοβισμό και για το ουράνιο τόξο που κρύβουν μέσα τους τα παιδιά, την ελπίδα για ένα κόσμο γεμάτο χρώματα.

Ραλλία Χρηστίδου: «Οι εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας εξαιρούνται στην πλειοψηφία τους από τη μέριμνα της πολιτείας»

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Β3 Νότιου Τομέα Ραλλία Χρηστίδου μίλησε για το θέμα των εργαζόμενων στον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία με παρέμβασή της στο χθεσινοβραδυνό δελτίο του KONTRA channel με το Γιώργο Μελιγγώνη.