Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Κων/νου Ηλιούπολης

'' Άγγελος Σικελιανός''

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αντοχή και δύναμη για το καλύτερο.

Την Κυριακή 19/01/2020 και ώρα 18:30, σας περιμένουμε στο αναψυκτήριο του Δήμου «Δημήτρης Κιντής» για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. 

Προβλήθηκε 152 φορές

Ταινιοθήκη της Εθνικής Αντίστασης: Στρατόπεδο Παύλου Μελά - Από τον τρόμο στην Αντίσταση

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ταινία προβλήθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, με θέμα το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης "Παύλου Μελά" στην Θεσσαλονίκη, στην εναρκτήρια προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης για το 2020.

Έναρξη Εργαστηρίου Δημιουργικής Φωτογραφίας του «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου»

Το Εργαστήριο Δημιουργικής Φωτογραφίας του «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου» είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν την κατανόηση τους για το φωτογραφικό μέσο και να εξελίξουν τη δημιουργική τους έκφραση.

Βορίζια Ηρακλείου Κρήτης : Η ιστορία ενός ολοκαυτώματος (Μουσείο Εθνικής Αντίστασης - Ηλιούπολη)

Ένα σημαντικό τεκμήριο κοσμεί από σήμερα τις συλλογές του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. Πρόκειται για έγγραφο της Παγκρητίου Ενώσεως Βομβοπλήκτων, Πυροπαθών, και Πολεμοπαθών και αφορά την αποζημίωση σε γη και χρήμα, κατοίκου του χωριού Βορίζια Ηρακλείου, το οποίο είχε καταστραφεί από τους Γερμανούς 27 Αυγούστου 1943.