Καρναβάλι Ηλιούπολης 2020

Κυριακή 23.02.2020

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

H Ηλιούπολη και οι άνθρωποί της επενδύουν στον Πολιτισμό, τον τιμούν, τον σέβονται, τον εμπλουτίζουν καθημερινά και τον βιώνουν σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξης τους.

Το Καρναβάλι της Ηλιούπολης, αναβιώνετε σαν πολιτιστικός θεσμός, με στόχο την έκφραση των πιο δημιουργικών δυνατοτήτων των ανθρώπων της πόλης μας. Επιδιώκουμε μια απόδραση γέλιου και ζεστής επικοινωνίας, με όλους τους πολίτες και ειδικά τα σχολεία, τους σύλλογους γονέων και κηδεμόνων, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους φορείς και τα σωματεία.

Φορέστε τις στολές σας, βγάλτε το άγχος, πάρτε την παρέα σας από όπου και αν προέρχεστε και ελάτε να ενώσουμε το κέφι μας, να κάνουμε τις πιο τρελές αποδράσεις από την πεζή καθημερινότητα και να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας!

Θα είμαστε όλοι εκεί! Έλα και εσύ!

Δημήτρης Πανταζόπουλος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ

Συνδημότες – συνδημότισσες

Αγαπητά μας παιδιά,

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει μαζί με τα σχολεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης και μία μεγάλη ομάδα ενεργών πολιτών, το δικό μας Καρναβάλι.

Παιδιά και γονείς προετοιμάζουν τη δικιά τους παρουσία με φαντασία, κέφι, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα.

Είναι μία γιορτή δημιουργίας, συνεργασίας και αισιοδοξίας στην πόλη μας.

Έλα και εσύ μαζί μας.

Το Καρναβάλι ξεκινάει.

www.carnival-ilioupoli.gr

Προβλήθηκε 2293 φορές

''Μέλλοντος Αναδρομή 2074'' -  του Ιωάννη Γ. Καρρά

Το βιβλίο αυτό είναι μια ανθρωποκεντρική μυθοπλασία επιστημονικής φαντασίας, εξιστορεί ένα ταξίδι που ξεκίνησε στο μέλλον, που μας μεταφέρει μέσα από δύσκολες χρονικές διαδρομές, τεχνολογικές εξελίξεις και όχι μόνο, στη σημερινή εποχή.