Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από Έλληνες αστυνομικούς, εν ενεργεία και μη, πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη η μεγάλη εκδήλωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Φέτος, η τοπική διοίκηση Αθηνών – Αττικής της ΔιεθνούςΈνωσηςΑστυνομικών έκανε ένα βήμα ακόμη, για να δει ο Έλληνας πολίτης ένα διαφορετικό πρόσωπο του αστυνομικού.
Έτσι διοργάνωσε μια έκθεση ζωγραφικής με έργα Ελλήνωναστυνομικών. Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν αστυνομικοί που έχουν προσφέρει στο έργο της αστυνομίας και ο αρχηγός του σώματος αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που τιμήθηκαν ήταν και η ρεπόρτερ του CNNGreece Μίνα Καραμήτρου, για το ρεπορτάζ που καλύπτει επί σειρά ετών.
Την τιμητική διάκριση παρέλαβε από τον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στρατηγό ΒλάσσηΒαλατσό.
Ανάμεσα στους τιμώμενους ήταν και ο ιδιωτικόςερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για τα 16.000 αρχαία αντικείμενα που σε συνεργασία με το τμήμα αρχαιοκαπηλίας της ΕΛ.ΑΣ. επέστρεψαν στα χέρια των επίσημων ελληνικών Αρχών.
Επίσης η αντιστράτηγος ε.α. κ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η υποστράτηγος προϊσταμένη των εγκληματολογικών εργαστηρίων κυρία Πέγκυ Μηνιάτη, καθώς επίσης γυναίκες αστυνομικοί σε νευραλγικά πόστα αλλά και αρκετές προσωπικότητες που βρίσκονται δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό.
Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου γεννά την επιθυμία για συναισθηματική ζεστασιά και οικειότητα, οι δύσκολες γωνίες της όμως με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα εντείνει τις αυταπάτες ιδιαίτερα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!
Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη δίνει κοφτερό μυαλό, γρήγορες αντιδράσεις και αποφάσεις που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.