''Έφυγε'' ο ηθοποιός Μπράιαν Ντένεχι

Άρτος και Θεάματα 17 Απριλίου 2020

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος αμερικανός ηθοποιός Μπράιαν Ντένεχι, σε ηλικία 81 ετών.

Ο Μπράιαν Ντένεχι πέθανε την Τετάρτη το βράδυ από φυσικά αίτια στο Κονέκτικατ, έχοντας διαγράψει μια πλούσια πορεία για 40 και πλέον χρόνια σε κορυφαίες τηλεοπτικές παραγωγές. Ανάμεσά τους το Tommy Boy, το Coocon και Rrambo: Last Blood, ενώ πρωταγωνίστησε και στη Δυναστεία.

Ο Ντένεχι γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1938 στο Μπρίτζπορτ της πολιτείας Κονέκτικατ και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση την είχε σχετικά αργά, το 1977 στην ταινία «Looking for Mr. Goodbar».

Το 1983 πρωταγωνίστησε στο θρίλερ «Έγκλημα στο Γκόρκυ Παρκ» του Μάικλ Άπτεντ δίπλα στους Γούλιαμ Χαρτ και Λι Μάρβιν.

Στο θρίλερ «Θανατηφόρα Εφφέ» (1986) είχε πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Μπράιαν Μπράουν. Μια από τις γνωστότερες του εμφανίσεις είχε το 1987 στην καλλιτεχνική ταινία «Η Κοιλιά του Αρχιτέκτονα» του Πίτερ Γκρίναγουεϊ όπου υποδύθηκε τον βαριά άρρωστο μελλοθάνατο αρχιτέκτονα Κράκλαϊτ.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο πατέρας μας, ο Μπράιαν πέθανε χθες το βράδυ από φυσικές αιτίες, όχι σχετικές με Covid-19», έγραψε η κόρη του Ελίζαμπεθ στο Twitter.

«Μεγαλύτερη από τη ζωή, γενναιόδωρη σε ένα λάθος, ένας περήφανος και αφοσιωμένος πατέρας και παππούς, θα του λείψει η σύζυγός του Τζένιφερ, η οικογένεια και πολλοί φίλοι του. ”

www.aftodioikisi.gr 

Προβλήθηκε 997 φορές

Η συνταγή της ημέρας,Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2026: ''Λουκανικοπιτάκια με σπιτική βουτυρένια ζύμη''

Μοσχομυριστή δική μας ζύμη, τραγανή απ’ έξω και μαλακιά μέσα, λουκάνικα Φρανκφούρτης για τη γέμιση, ψήσιμο στον φούρνο και έτοιμο το σνακ που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Η συνταγή της ημέρας, Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026: ''Ζωμός με μεδούλι από την Εύη Βουτσινά''

Μια συνταγή από τις πολλές που μας άφησε παρακαταθήκη η αείμνηστη Εύη Βουτσινά για δυναμωτικό και μυρωδάτο ζωμό με λαχανικά και μεδούλι – μια μικρή δόση του νοστιμίζει ζωμούς, σούπες, σάλτσες και όχι μόνο.

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026

Σήμερα σχηματίζεται η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2026 στο ζώδιο του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον Άρη στον Υδροχόο και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ένα φαινόμενο εκρηκτικό και επαναστατικό φέρνοντας συλλογικές ανακατατάξεις!