



Τα πικάντικα και τα καυτερά πολύ τα αγαπούν οι Απεραθίτες. Εξ ου και τα τουρκάκια, τα μικρά καυτερά πιπεράκια κόκκινου χρώματος (θα τα βρούμε σε πολλά φυτώρια), που φλογίζουν τούτη την ωραία κρασοτηγανιά.
Η Σελήνη σήμερα είναι στο Ζυγό, το πρωί σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο και το βράδυ σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο, η μέρα είναι κατάλληλη για να βρούμε τις ισορροπίες μας και να συγκροτήσουμε σχέσεις – συνεργασίες.
Επειδή η νοστιμιά βρίσκεται…εντός, και η μαγειρική των εντοσθίων τείνει να γίνει μια ξεχασμένη τέχνη, ετοιμάζουμε σπλήνα!
Ξαφνικά νέα σοκάρουν και ανατρέπουν τα δεδομένα!
Με τον βασιλιά της αμαρτωλής λιχουδιάς, το λουκάνικο ετοιμάζουμε την πιο μερακλίδικη μακαρονάδα!
Η Σελήνη από την Παρθένο, σε εξάγωνο με τον Δία από τον Καρκίνο προσφέρει ένα ευχάριστο αποδοτικό κλίμα σε εργασιακά και οικογενειακά.
Στρώσεις από λεπτά φύλλα ζύμης κολλημένα μεταξύ τους με μαρμελάδα και καρυδόψιχα και στο τέλος, μια στρώση σοκολάτας να επισφραγίσει ότι εδώ μιλάμε για ένα γλυκό που δεν πρέπει να προσπεράσεις.
Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζοντας σύνοδο με το Νότιο Δεσμό Σελήνης και τα πρέπει της λογικής μας κρατούν δέσμιους σε καταστάσεις που είναι χρόνιες.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































