Αγαπημένοι μας φίλοι έφτασε επιτέλους ο καιρός να ξανανταμώσουμε!

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες μέρες που ζούμε, έχουμε ανάγκη τις αγαπημένες μας δραστηριότητες πού μας χαλαρώνουν και συντελούν στην ψυχική μας υγεία.

Είναι όμως αναγκαίο να παραμείνουμε ασφαλείς προστατεύοντας και τη σωματική μας υγεία.

Εμείς από την πλευρά μας θα τηρήσουμε αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τον covid-19, όπως κάναμε και τον Ιούνιο, όταν ανοίξαμε μετά το lockdown, και κύλησαν όλα ομαλά χάριν στην εμπιστοσύνη, την υπευθυνότητα και την άψογη συνεργασία σας!

Στις 7 Σεπτεμβρίου ανοίγουμε για πληροφορίες και εγγραφές στον χώρο μας Νικ. Πολίτη 17 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 19.00-21.00.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2117152856 τις ημέρες και τις ώρες που αναφέρονται παραπανω, με μήνυμα inbox στο fb (Πολιτιστικό στέκι Άνω Ποταμών) και στο [email protected].

Τα φετινά μας τμήματα είναι Λάτιν, Αργεντίνικο Τάνγκο, Μακραμέ, Ντεκουπάζ, Οριεντάλ και Θεατρικό.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Πριν την έναρξη, θα δοθούν οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!

πηγή 

Προβλήθηκε 544 φορές

''Μέλλοντος Αναδρομή 2074'' -  του Ιωάννη Γ. Καρρά

Το βιβλίο αυτό είναι μια ανθρωποκεντρική μυθοπλασία επιστημονικής φαντασίας, εξιστορεί ένα ταξίδι που ξεκίνησε στο μέλλον, που μας μεταφέρει μέσα από δύσκολες χρονικές διαδρομές, τεχνολογικές εξελίξεις και όχι μόνο, στη σημερινή εποχή.