ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ "Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ"

Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος.

Έτσι κι εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της λειτουργίας της ΤΕΤΡΑΦΩΝΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Συλλόγου μας, και τη λειτουργία ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ-ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Οι εγγραφές ήδη έχουν ξεκινήσει! Τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2020!

Η ενασχόληση με τη μουσική είναι η μόνη ενασχόληση, που μόνο ευεργετικές συνέπειες έχει για τον άνθρωπο σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τη χαρά της δημιουργίας μαζί μας, οι εγγραφές ήδη άρχισαν, με την υπενθύμιση ότι τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο!

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες δράσεις του Συλλόγου!

Προβλήθηκε 107 φορές

Η ιστορία πίσω από το ''Να μ’αγαπάς'' - Το τραγούδι της ημέρας (22.10.2020)

Είναι από τα πιο μελωδικά, ταξιδιάρικα, συναισθηματικά και ερωτικά τραγούδια που ακούσαμε μέχρι και σήμερα. Όταν το ακούμε στο ραδιόφωνο νιώθουμε να παγώνει ο χρόνος και να φεύγει το μυαλό μας σε όμορφες καταστάσεις

Στη Δήμητρα Βλαγκοπούλου το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη

Η ηθοποιός βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην παράσταση «Η τραγική ιστορία του Άμλετ, ενός πρίγκιπα της Δανίας» του Σαίξπηρ που παρουσιάστηκε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου σε διασκευή- σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου.

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή - Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Πριν από ημέρες η ταινία «ανέβηκε» σε συνδρομητική πλατφόρμα δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ήθελε να πλήρωνε και να την κατεβάσει για να την δει. Ξαφνικά όμως… χάθηκε από τη βιντεοθήκη τους προκαλώντας ερωτηματικά για το τι ακριβώς συνέβη.

''Λίγο λίγο θα με συνηθίσεις'' - Η τραγική ιστορία πίσω από ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Καλδάρα (20.10.2020)

Είναι η εποχή που ο Απόστολος Καλδάρας δημιουργεί τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Μια σοβαρή ασθένεια που ταλαιπωρούσε την κόρη του (αργότερα αυτή η αρρώστια θα της στερήσει τη ζωή), ωστόσο, δεν αφήνει τον συνθέτη να «καθαρίσει» το μυαλό του.