Στα πέριξ


Ο βουλευτής Ιωάννης Καλλιάνος επιθυμεί την ίδρυση Αρχαιολογικού Μουσείου Αλίμου

Ο βουλευτής πάντα στέκεται συμπαραστάτης στους αγώνες του δήμου μας και μάλιστα από τον Οκτώβριο του 2019 έχει καταθέσει σχετική ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού ώστε το θέμα να συζητηθεί στη Βουλή των Ελλήνων.

Έρχονται «Υπεύθυνοι Γειτονιάς» στις 25 γειτονιές του Αλίμου, όπως ανακοίνωσε ο Ανδρέας Κονδύλης

Γενική Συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο».

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη! Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και ρίψη δακρυγόνων

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μετά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε αυτούς των φιλοξενούμενων με την αστυνομία να επεμβαίνει και να ακολουθεί χάος.

Την επέκταση του Νεκροταφείου Αργυρούπολης ζητάει ο Βασίλης Σπανάκης

Την επέκταση του Νεκροταφείου Αργυρούπολης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όχι μόνο της κατοίκων της Αργυρούπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ζητάει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης- Πέτρος Σπανάκης, με Κοινοβουλευτική Ερώτηση που κατέθεσε προς τους συναρμόδιους Υπουργούς.

Εκστρατεία ενημέρωσης του Δήμου Βύρωνα για την καθαριότητα και την ανακύκλωση στην πόλη

Η καμπάνια ενημέρωσης περιλαμβάνει: αφίσες σε επίκαιρα σημεία του Δήμου, αφίσες στις στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας, φυλλάδια που θα μοιραστούν στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών του Βύρωνα (μέσω εταιρειών κοινοχρήστων), αφισέτες που θα αναρτηθούν στους πίνακες ανακοινώσεων των πολυκατοικιών και αυτοκόλλητα που θα τοποθετηθούν στους κάδους απορριμμάτων. Περιλαμβάνει επίσης σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες στα social media.

Τάσος Μπουντούρης: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο στην παραλιακή

Ώρες αγωνίας για έναν θρύλο του ελληνικού αθλητισμού. Ο Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από τροχαίο που είχε χθες (20.01.2020) στην Παραλιακή.