Άρτος και Θεάματα


«Σεμινάριο Επιμόρφωσης στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης»

Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης διευρύνοντας την συνεργασία του με την εκπαιδευτική κοινότητα, φιλοξενεί στις 22 Φεβρουαρίου 2020 σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με θέμα: Αξιοποιώντας τις λειτουργίες των Μουσείων σχεδιάζουμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

2ο και 4ο γυμνάσιο Αλίμου. ''Τα γλυπτά σπάνε τη σιωπή, ψήφισε κι εσύ''

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβαν το 2ο και 4ο γυμνάσιο Αλίμου. Στα πλαίσια ενός εκπαιδευτικού προγράμματος καθηγητές και μαθητές ξεκίνησαν εκστρατεία για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα μας και συγκεντρώνουν υπογραφές.

Χειμερινή Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης ''Απόστολος Μόσχος''

Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, το «Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος» πραγματοποιεί την καθιερωμένη Χειμερινή Συναυλία του, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Σοφ. Βενιζέλου & Μαρίνου Αντύπα), στις 7 μ.μ.

92η τελετή των βραβείων Όσκαρ  - οι νικητές.

Οσκαρική έκπληξη: Στο «Παράσιτο» το βραβείο καλύτερης ταινίας- Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου στον Τζόκερ, Χοακίν Φίνιξ-Α' Γυναικείου ρόλου στη Ρενέ Ζελβέγκερ για το «Judy» - Σκηνοθεσίας στον Bong Joon Ho για το Parasite - Μπραντ Πιτ και Λόρα Ντερν τα βραβεία Β' Ρόλου

''Κοιτάζοντας πίσω από τον φακό'' 1ος Διαγωνισμός Μαθητικής Ταινίας Μικρού Μήκους (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Υμηττού)

Ο Διαγωνισμός έχει στόχο να προσελκύσει τα παιδιά να ερευνήσουν την Τέχνη του Κινηματογράφου και να εκφράσουν ανησυχίες, σκέψεις και ιδέες χρησιμοποιώντας ως εργαλείο την καλλιτεχνική ματιά τους πίσω από τον φακό.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ACTION SIGMA WEBTV ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σε μια εξαιρετική παράσταση μυστηρίου,σας μεταφέρει αυτή την εβδομάδα το ACTION SIGMA WEBTV, αφού απολαύσετε ένα εξαιρετικό γεύμα ή δείπνο στον ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ μ΄ένα online delivery ή από κοντά στους όμορφους χώρους του στον Κεραμεικό ή στον Λόφο του Στρέφη.

Τα βραβεία του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Νέων Δημιουργών «Στιγμές Αλήθειας»

Απονεμήθηκαν, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, τα βραβεία του 1ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Νέων Δημιουργών «Στιγμές Αλήθειας», στο κτήριο της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών «Νίκος Κούνδουρος».