Χριστουγεννιάτικες ιστορίες ασφαλούς διαδικτύου – Προπαραγγελία

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σύνολο από μικρές και διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, οι οποίες αφορούν την πρόληψη από τους διαδικτυακούς κινδύνους που απειλούν σε μεγάλο βαθμό τα νεαρά παιδιά.

Έτσι λοιπόν, μέσα από έξι απολαυστικούς χριστουγεννιάτικους διαλόγους με πρωταγωνιστές αγαπημένους ήρωες, όπως ο Άγιος Βασίλης, ο Ρούντολφ το ελαφάκι και άλλοι, οι μικροί μας φίλοι, αλλά και όλη η οικογένεια θα μπορέσουν να αντιληφθούν τους διαδικτυακούς κινδύνους και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Για να δούμε όμως, ο Άη Βασίλης που με μαεστρία μοιράζει τα αγαπημένα μας δώρα, ξέρει άραγε να προστατεύει τα προσωπικά του δεδομένα στο διαδίκτυο; Ο Ρούντολφ το αγαπημένο μας ελαφάκι είναι δυνατόν να πέσει θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού;

Οι «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες ασφαλούς διαδικτύου» είναι εδώ, αφιερωμένες σε όλη την οικογένεια!

Η προπαραγγελία του βιβλίου θα λήξει στις 30/11/2021.

Από 7,80 €


ΣΕΛΙΔΕΣ

40


ΕΚΔΟΣΗ


ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Αναστασία Παπαδοπούλου


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟΥ

 

       Πολυτελής έγχρωμη εικονογραφημένη έκδοση, τυπωμένη με ατοξικά χρώματα.https://fylatos.com/shop

Προβλήθηκε 95 φορές

''Έφυγε'' η τραγουδίστρια Χριστιάνα

Στη δισκογραφία της περιλαμβάνονται μεγάλες επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Σαριμπιντάμ», «Η νύχτα θέλει», «Εβγα, τελάλη μου», «Χόρεψε με ένα ταγκό», «Μίλα μου» (με τον Δάκη) και βέβαια το περίφημο «Τελειώσαμε λοιπόν».

 ''Ανυπόταχτη ψυχή'' - Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Μαστρογιάννη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης  με αφορμή και την επέτειο του Γοργοπόταμου.

Με το νέο βιβλίο του «Ανυπόταχτη ψυχή», η ιστορία της μάνας, εξυμνεί τη μάνα, την αγωνίστρια της ζωής και της Αντίστασης, της «Βάνας», αλλά και τους αγώνες του λαού και όλους εκείνους τους ήρωες που χάθηκαν άδικα.

Απάντησε ο Άρης Σερβετάλης με αναλυτική ανακοίνωση για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση ''Ρινόκερος''

Ο Άρης Σερβετάλης επέλεξε να απαντήσει μέσω των social media στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος»

Άρης Σερβετάλης: Διέκοψε παράσταση επειδή δεν δέχεται να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους

Κατέβηκε η παράσταση «Ρινόκερος» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, καθώς ο πρωταγωνιστής Άρης Σερβετάλης ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να παίζει μόνο σε εμβολιασμένο κοινό

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΕΚΘΕΣΗ Β.ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Β.ΚΟΛΙΠΕΤΣΑ, ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821 - 2021''

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 23 Δεκεμβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης, Λ. Ειρήνης 14-16 & Αλκιβιάδου, στην πλατεία Φλέμινγκ, καθημερινά από 11:00 έως 14:00 και από 18:00 έως 20:00.