Μια πρωτότυπη εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στις 19:30, στην πλατεία Φλέμινγκ, απέναντι από το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης.

Η ομάδα «Εργάνη 5+1», που εργάζεται από το 2012 για τη διάδοση της Χαρακτικής τέχνης, πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης δρώμενο Χαρακτικής με σκοπό τη δημιουργία ιστών επικοινωνίας με το κοινό.

Πρόκειται για υπαίθριο Εργαστήριο-Workshop, όπου κάθε παρευρισκόμενος και ενδιαφερόμενος συμπολίτης θα μπορεί να διδαχθεί τις βασικές αρχές και μεθόδους της Χαρακτικής, κάτω από την καθοδήγηση των καθηγητών-εικαστικών και τους ήχους της μουσικής και να γίνει ο ίδιος δημιουργός έργων Τέχνης.

Την ομάδα «Εργάνη 5+1» απαρτίζουν οι εικαστικοί, Αλεξάνδρα Γκίνη, Βασιλική Ηλιακοπούλου και Βασιλική Κολιπέτσα και οι μουσικοί, Μανώλης Ζαχείλας-κιθάρα και Σοφιάνθη Χαλκιαδάκη-βιολί.


Πηγή: www.facebook.com

Προβλήθηκε 165 φορές

Πάρε και εσύ μέρος στον διαγωνισμό της Ε.Σ.Ε ''Τοπολατρεία. Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου''

Αγαπάτε τον τόπο σας και ταυτόχρονα σας αρέσει η τέχνη της φωτογραφίας και της γραφής; Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε τον τόπο και τα ταλέντα σας, μέσα από το διαγωνισμό της «Τοπολατρεία. Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου».