Φρουτώδες, ανάλαφρο και τροπικό highball με έντονη τη γεύση από το φρούτο του πάθους.
- 30 ml τζιν
- 15 ml λικέρ Passoa (λικέρ passion fruit)
- 15 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
- 10 ml σιρόπι ζάχαρης*
- αναψυκτικό με γεύση τροπικών φρούτων
- μισό passion fruit (για το γαρνίρισμα)
- φύλλα μέντας
- Γεμίζουμε ένα highball ποτήρι με παγάκια.
- Ρίχνουμε το τζιν, το λικέρ Passoa, τον χυμό λεμονιού και το σιρόπι ζάχαρης.
- Ανακατεύουμε καλά για να αναμειχθούν τα υλικά.
- Συμπληρώνουμε με το αναψυκτικό με γεύση τροπικών φρούτων.
- Γαρνίρουμε με το μισό passion fruit και ένα φυλλαράκι μέντας.
* Για να φτιάξουμε το σιρόπι ζάχαρης, ανακατεύουμε 500 γρ. κρυσταλλικής ζάχαρης με 400 ml νερού σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.