Μιχάλης Αδάμ: Πέθανε ο γνωστός θεατρικός παραγωγός

Άρτος και Θεάματα 26 Μαρτίου 2021

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, Μιχάλης Αδάμ.

Ο Μιχάλης Αδάμ είχε φέρει στην Ελλάδα πολλές παραστάσεις που άφησαν ιστορία, συζητήθηκαν από το κοινό και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο Θέατρο Badminton.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Στράτος Φαναράς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

“Χάσαμε πριν από λίγες ώρες τον αγαπημένο μας φίλο, τον αδελφό μας Μιχάλη Αδάμ. Αιώνια η μνήμη σου Μιχάλη μου.

Να οργανώνεις παραστάσεις στα λιβάδια του ουρανού μέχρι να συνταντηθούμε πάλι.

Έχουμε τόσα πολλά να πούμε και να κάνουμε ακόμη” έγραψε ο Στράτος Φαναράς.

Ο Μιχάλης Αδάμ είχε συνεργαστεί με δεκάδες καλλιτέχνες.

Μιλώντας πριν από μερικά χρόνια στην ιστοσελίδα In2life, είχε αναφερθεί στη συνεργασία του με τον Μίκη Θεοδωράκη και τη μεγαλειώδη συναυλία σε 27 πόλεις της Αμερικής.

«Εκείνη την περίοδο, περίπου το 1993- 1994, μου ζήτησε ο Μίκης Θεοδωράκης με τον οποίο είχαμε γίνει φίλοι από το τηλέφωνο, μέσω και του Κώστα Σπηλιάδη, να τον ακολουθήσω σε μια περιοδεία που είχε σε 27 πόλεις στην Αμερική, να τον βοηθήσω στις δημόσιες σχέσεις και γενικώς να εμπλακώ με την παραγωγή.

Είχαμε 150 άτομα: Ορχήστρες, χωρωδίες, τραγουδιστές. Αυτό ήταν το επόμενο βήμα.

Η… χαριστική βολή είχε πάλι να κάνει με μια από τις μανίες, τους ινδιάνους, τα ρεμπέτικα, τα γκόσπελ, που σού έλεγα ότι είχα στην Αμερική.

Την περίοδο λοιπόν που είχα μανία με τα γκόσπελ, πήγαινα στις εκκλησίας της Αλαμπάμα και του Χάρλεμ και άκουγα κάθε Κυριακή».

www.tlife.gr

Προβλήθηκε 1123 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025: ''Σαρμάδες με ποντιακό μαύρο λάχανο και πλιγούρι, από το Άγιον Όρος''

Με ποντιακά μαύρα λάχανα που μάζεψε λίγα λεπτά πριν από το μαγείρεμα έφτιαξε αυτούς τους σαρμάδες με πλιγούρι ο πατέρας Γεώργιος στο κελλί του Αγίου Νικολάου.

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025: ''Καπόνια με πράσα, πατάτες και κρόκο Κοζάνης''

Τα καπόνια, που τους φθινοπωρινούς μήνες τα βρίσκουμε σε αφθονία σε μεγάλα ψαράδικα, συνδυάζονται με πράσα, πατάτες και κρόκο Κοζάνης σε ένα πολύ ωραίο και εύκολο φαγητό – η ίδια συνταγή γίνεται βέβαια και με μπακαλιάρο, λούτσο ή σκορπίνα.