Πλημμύρησαν με μουσική οι γειτονιές της πόλης μας, με τα τραγούδια του συγκροτήματος «Τρεις Λαλούν», στις 2ωρες λαϊκές και ρεμπέτικες βραδιές, που διοργανώνει δωρεάν ο Δήμος μας.

Μετά από τις δύο πρώτες εκδηλώσεις στην πλατεία Θήρας στην Κάτω Ηλιούπολη και στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου, ακολουθούν:
- Την Δευτέρα 1 Αυγούστου στην πλατεία Καποδίστρια, στην Αγία Μαύρα
- Την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην πλατεία Ανεξαρτησίας, στην Αγία Μαρίνα


Καλό καλοκαίρι σε όλους, με λαϊκή ψυχαγωγία και ωραία διάθεση!


18 Ιουλίου 2022


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 414 φορές

Πέθανε ο Ζαν-Ζακ Σεμπέ, σκιτσογράφος του ''μικρού Νικόλα''

Ο Ζαν-Ζακ Σεμπέ άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το απόγευμα, «στο εξοχικό του, περιτριγυρισμένος από τη σύζυγο και στενούς φίλους του», δήλωσε στο AFP ο Μαρκ Λεκαρπεντιέ, βιογράφος του και φίλος του σκιτσογράφου.

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης στο Δημοτικό Θέατρο ''Δημήτρης Κιντής''.

Από την Παρασκευή 26 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, τηρώντας πάντα το υψηλής ποιότητας προφίλ του, το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές του φετινού καλοκαιριού, με έμφαση στο αρχαίο δράμα και τη σύγχρονη αναπαράστασή του από εμπνευσμένους σκηνοθέτες.

 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Πρωτότυπου Θεατρικού έργου.

H Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προκηρύσσουν διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου Θεατρικού Έργου με ελεύθερη θεματολογία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στήριξης και προώθησης του ελληνικού θεατρικού έργου.

4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισαν ο 1ος, ο 2ος και ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου, προκηρύσσει, πάντα σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή, τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.