Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» προσκαλεί τα νιάτα της πόλης σε ακρόαση, για τη στελέχωση της παράστασης «Η τάξη του '21», που θα φιλοξενηθεί στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης τον Σεπτέμβριο 2021, στο πλαίσιο των εορτασμών του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

   Τα ζωηρά χρώματα της Επανάστασης θα παρασταθούν επί σκηνής από τη νεώτερη γενιά της πόλης, με έναν ζωντανό και φρέσκο τρόπο που θα συνδυάζει υπόκριση, μουσική, αφήγηση, κίνηση και προβολές.
   Το κείμενο, την σκηνοθεσία, την μουσική και το video art της παράστασης επιμελείται ο καταξιωμένος Hλιουπολίτης δημιουργός του Θεάτρου, Κώστας Γάκης.


    Για τη συμμετοχή στην παράσταση θα γίνουν δεκτές αιτήσεις νέων της Ηλιούπολης από 18 έως 30 ετών, είτε έχουν κάποια θεατρική πείρα είτε όχι.
    Ο σκηνοθέτης αναζητεί νέους με όρεξη, που επιθυμούν να δουλέψουν ομαδικά σε εθελοντική βάση και να δημιουργήσουν μια ενθουσιώδη, εύρυθμη και βαθιά ψυχική παράσταση σε σχέση με τον αγώνα του 1821 αλλά και με την έννοια του αγώνα στο 2021.
    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 την ψηφιακή φόρμα συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο και να επισυνάψουν εκεί ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα


Πληροφορίες στον ΠΑΟΔΗΛ στο τηλέφωνο 210 99 40699.


Προβλήθηκε 108 φορές

Μπιμπίλας, Αλικάκη, Λαγούτης, Τάκος: Το ελληνικό #MeToo απέκτησε τραγούδι

Ο ταλαντούχος Μάνος Τάκος, επιστρέφει πιο επίκαιρος από ποτέ, ευαισθητοποιημένος και με άποψη, με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι – σύνθημα κατά της σεξουαλικής, σωματικής και λεκτικής βίας, με τίτλο «Μίλα»!

Μενδώνη: Ανακοίνωσε επιγραφή στην Ακρόπολη για Γλέζο, Σάντα που υπάρχει από το 1982!

Σε ακόμα μία προκλητική κίνηση προχώρησε η υπουργός Πολιτισμού σήμερα και μάλιστα από το βήμα της Βουλής. Η υπουργός τελείωσε την ομιλία της λέγοντας ότι θα τοποθετηθεί στην Ακρόπολη επιγραφή με τα ονόματα του Μανώλη Γλέζου και του Λάκη Σάντα που τη νύχτα της 30ής Μαΐου 1941 κατέβασαν την ναζιστική σημαία από τον Ιερό Βράχο..

Έφυγε ο γιος του Δημήτρη Κολλάτου: ''Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Άλκης''

"Σήμερα το πρωί έφυγε ο Άλκης από ανακοπή στο Τζάνειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν δίπλα του. Εγώ σπίτι μου τα πόδια μου με φοβερούς πόνους με κράτησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Άλκης".

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε ο μαέστρος Νίκος Δανίκας

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο μαέστρος Νίκος Δανίκας. Τη δυσάρεστη είδηση, έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Facebook η θεατρική συγγραφέας Μάρω Μπουρδάκου. Ο γιος του Κωνσταντίνος είναι ηθοποιός και υποδύεται τον "Φανούρη" στις Άγριες Μέλισσες.