Η Λίλα Αλιφραγκή, που ήταν γνωστή ως «η βασίλισσα της trash TV», πέθανε σε ηλικία 66 ετών. Συγγενείς και φίλοι είπαν την Τετάρτη (29/11) το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο, που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. 

Ποια ήταν η «βασίλισσα της trash ΤV» που έγραψε τη δική της ιστορία

Η παρουσιάστρια με το χαρακτηριστικό κούρεμα και τα ξεχωριστά μάτια ξεχώρισε με τις εκπομπές της σε μικρά κανάλια (TV Magic, TV Πειραιάς κ.ά.).

Η εκπομπή της φιλοξενούσε συνεντεύξεις καλλιτεχνών (ηθοποιών, τραγουδιστών), trash «ειδώλων» αλλά και παρουσιάσεις κέντρων, μεζεδοπωλείων και χώρων εστίασης.

Ο Αντρεούλης Κουτσομιχάλης-Ανδρεαδάκης, γνωστός ως «εθνικός σταρ», που έδωσε το «παρών» στην κηδεία της, που τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στο νεκροταφείο του Σχιστού, στις 3.00 το μεσημέρι, δήλωσε στην εφημερίδα «ΟΝ time»: «Η Λίλα Αλιφραγκή ήταν φίλη μου πολλές δεκαετίες. Ήταν μια κοπέλα με την οποία συνεργάστηκα στις αρχές της καριέρας μου, τη δεκαετία του ’90.

Ήταν μια αντιφασίστρια και αντιρατσίστρια, όμως, λόγω του προχωρημένου μυαλού της στον αντιρατσισμό, που προέβαλε άτομα στην αρχή, όπως η Καρλότα και άλλα άτομα, διαφορετικά, το σύστημα την πέταξε έξω. Η γυναίκα έφτασε να κάνει σποτάκια σε μαγαζιά για να ζήσει».

«Είχε καρκίνο και έπαθε ανακοπή στον ύπνο της. Την έβλεπα φανερά αδυνατισμένη. Σε αυτό τον κόσμο άφησε πίσω της την κορούλα της, την Εμμανουέλα, το γιο της Θόδωρο και κάποιους λίγους ανθρώπους που την αγαπούσαν πραγματικά. Είχε παράπονα, αλλά ήταν αξιοπρεπής και δεν τα έλεγε δημόσια. Ήταν πολύ “προχώ”.

Για την εποχή της τόλμησε να κάνει εκπομπές-γροθιά στο κατεστημένο και το σύστημα την πέταξε έξω. Έκανε εκπομπές βραδινές με τον πρώην άνδρα της, τον Βαγγέλη, ο οποίος ήταν στις κάμερες. Στη συνέχεια χωρίσανε. Έκανε νυχτερινές εκπομπές σαν τα “Παιδιά της Νύχτας”. Όταν την πέταξαν από την τηλεόραση, ήταν πικραμένη. Μου το έλεγε. Είχε πολλά παράπονα» κατέληξε ο «εθνικός σταρ».

www.to10.gr


Προβλήθηκε 478 φορές