Προβλήματα σύνδεσης εμφανίζουν το Facebook και το Instagram λίγο μετά τις 17:15 σε όλο τον κόσμο.
Συγκεκριμένα, τα δύο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα είναι «πεσμένα». Οι χρήστες αποσυνδέθηκαν αυτόματα σε Facebook και Messenger μη μπορώντας να επανασυνδεθούν, ενώ αντίστοιχα και στο Instagram δεν ανανεώνεται η ροή. Αντίστοιχα προβλήματα εμφανίζει και το Threads.
Δείτε την αναφορά προβλήματος του Down Detector
Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του Facebook
«Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας» ειδοποίησε η πλατφόρμα τους χρήστες της, περίπου μισή ώρα μετά τα πρώτα προβλήματα που παρατηρήθηκαν.
«Προς τον παρόν το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εταιρεία και συνεχίζει:
«Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».
Ωστόσο περίπου στις 17:50, ώρα Ελλάδας, το facebook ειδοποίησε τους χρήστες πως «θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».
Και με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή δυόσμο και μερικές νιφάδες μπούκοβο το ψητό μεδούλι είναι θαυμάσιο αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε και με το μείγμα μυρωδικών που προτείνει η σεφ.
Το νόστιμο χοιρινό λίπος αυτών των κομματιών εμπλουτίζει τη γεύση του οσπρίου και μελώνει θαυμάσια το φαγητό. Το πρώτο βράσιμο των φασολιών μπορεί να γίνει και στη χύτρα ταχύτητας, σε χρόνο πολύ λιγότερο από της κατσαρόλας.
Η Σελήνη από τον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο προτρέπει για δράση, εγρήγορση και πρωτοβουλία Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου
Ένα αυθεντικό πιάτο της Ρώμης με ντοματένια σάλτσα, γκουαντσιάλε και πεκορίνο ρομάνο. Μια μακαρονάδα νοστιμότατη – εδώ τη φτιάχνουμε με ριγκατόνι- έτοιμη μέχρι να πεις… αματριτσιάνα.
Για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη από το Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο και είμαστε εν βρασμώ διακρίνοντας ότι οι ισορροπίες γύρω μας δεν είναι εφικτές.