• lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • pmtp
  • raxati
  • pasalimani
  • venchi
  • ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • kargas
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • little_bees
  • artina bakery
  • Iraklis_Tsims
  • goudis
  • anagnostou
  • psinokaimetho
  • chrisalida
  • enso_tatoo
  • skoumis_metaforiki
  • petshopcorner
  • kids_party
  • stamatiou_apofraxeis
  • 3pigs
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • booze
  • jason cafe
  • dimi_fashion
  • moutrakia.kids.tv
  • Ηλεκτρικά Φασόης

Tag: Β

Tα Ελληνικά super market Σκλαβενίτης στέλνουν στην Κεφαλλονιά 2 νταλίκες με τρόφιμα και νερό. Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ευχαριστεί ιδιαίτερα τα supermarket «Σκλαβενίτης» για την αμέριστη συμπαράστασή και την έμπρακτη στήριξη τους στο λαό της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζεται αυτή τη περίοδο σκληρά.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/1 συζήτηση εκδήλωση για την δημιουργία αριστερής αντικαπιταλιστικής αγωνιστικής παράταξης στον δήμο της Γλυφάδας ύστερα από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Κατοίκων στα νότια (http://prwkat.blogspot.

Αρχικά η ψήφιση ήταν για την Τρίτη, αλλά μετατέθηκε για σήμερα Πέμπτη. Για το θέμα αυτό η ένωση τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ - ΔΕΗ) αναφέρει:   "Ο αγώνας για το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ δεν τελείωσε, καθώς η ψήφιση των άρθρων του νομοσχεδίου αναβλήθηκε για την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου με ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

  Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα κατοίκων του Αλίμου κατά της γερμανικής εταιρίας MAKΡO, ιδιοκτήτη του κτήματος Γερουλάνου, στο οποίο βρίσκεται το κέντρο του αρχαίου αθηναϊκού δήμου Ευωνύμου.   Το κτήμα αυτό επρόκειτο από το  1987 να ανακηρυχθεί επίσημα αρχαιολογικός χώρος και να είναι ελεύθερα επισκέψιμο από τους πολίτες, ως αρχαιολογικό πάρκο με χώρους αναψυχής και περιπάτου.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου αντιπροσωπία του ΜΚΙΕ πήρε μέρος σε συνάντηση με την επιτροπή ελέγχου του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της Τρόικα και των πολιτικών που εφαρμόζονται βάσει των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας μας.   Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ήταν ένας από τους τέσσερις φορείς πολιτών που πήραν μέρος στην τελευταία συνάντηση και οι δύο εκπρόσωποι μας προσπάθησαν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να εξηγήσουν τις τραγικές επιπτώσεις που έχουν οι μνημονιακές πολιτικές στον τομέα της δημόσιας υγείας και να περιγράψουν τον αποκλεισμό της μεγαλύτερης μερίδας των ανασφάλιστων συμπολιτών μας από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η Τζένη Βάνου (1939-2014) ήταν Ελληνίδα τραγουδίστρια, που διακρίθηκε με τη χαρακτηριστική φωνή της για αρκετές δεκαετίες στο ελαφρό και λαϊκό τραγούδι. Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1939 στην Αθήνα και απεβίωσε στις 5 Φεβρουαρίου 2014 στο Νοσοκομείο Μεταξά.

ΈΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΩΚΙΔΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ   Η Τοπική Κοινότητα Λιδωρικίου και ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Λιδωρικίου, μετά τα τελευταία γεγονότα στην Νήσο Κεφαλλονιά, προβαίνουν σε πανστρατιά βοήθειας για τους εκεί πληγέντες συνανθρώπους μας.   Μία προσπάθεια ή οποία τυγχάνει της αμέριστης συμπαράστασης του Δήμου Δωρίδος και όλων των Φορέων της ευρύτερης περιοχής της Δωρίδας.

«Νέα Εποχή Βύρωνα» το όνομα της παράταξης του υποψήφιου Δημάρχου Βύρωνα Χρήστου Γώγου Το όνομα της νέας παράταξης, «Νέα Εποχή Βύρωνα», αλλά και τους βασικούς στόχους της, ανακοίνωσε την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία».   Ο Χρήστος Γώγος, στο πλαίσιο της ομιλίας του, τόνισε ότι: «Η αλληλεγγύη και η πρόνοια, με την ανάπτυξη ενός δικτύου δράσεων και μηχανισμών προς όφελος των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση, αλλά και η βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, αποτελούν τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους πρόκειται να αναπτύξουμε τις πρωτοβουλίες και τις πολιτικές μας ?σεβόμενοι και βασιζόμενοι στο έργο που η σημερινή δημοτική αρχή υλοποίησε με επιτυχία».

Στην συγκρότηση ενός δυναμικού ευρωψηφοδελτίου, μέσα από ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες και με την συμμετοχή των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα που συμφωνούν με την πρόταση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, συμφώνησαν Μάρτιν Σουλτς, Χάνες Σβόμποντα και Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνάντηση που είχαν σήμερα στο Στρασβούργο, η οποία χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σημαντική. Κοινή θέση και των τριών είναι να επιδιωχθεί στην Ελλάδα η συσπείρωση και η κάθοδος σε ενιαίο ψηφοδέλτιο όλων των δυνάμεων, κομμάτων, κινήσεων και προσώπων- που εκφράζονται από την πρόταση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και την υποψηφιότητα του Μ.

Την άγρια επίθεση από δύο άνδρες δέχτηκε το πρωί της Δευτέρας η Νατάσα Μπομπολάκη στην περιοχή του Βαμβακόπουλου Χανίων από δύο άνδρες σ? ένα βενζινάδικο της περιοχής. Όπως έχουμε επανειλημμένα πει η κα Μπομπολάκη, που είναι πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, κάνει τεράστιο αγώνα υπερασπιζόμενη τα ζώα, που οι κάτοικοι της περιοχής κακοποιούν συστηματικά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε την Tετάρτη 12/2/2014 ώρα 19.00, στο 1ο σεμινάριο του Η΄ Κύκλου Ομιλιών Συζητήσεων του Ομίλου μας , με θεματική ενότητα: «ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ» Τις εισηγήσεις θα αναπτύξουν:1.

Eνας νεαρός άντρας 24 ετών, με το ψευδώνυμο Farid de la Mornette, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο καμάρωνε γιατί βασανίζει απίστευτα ένα γατάκι. Τα social media ξεσηκώθηκαν, 137.

Τρία χρόνια, από τη συγκρότηση της ΠΡΩΣΥΝΑΤ, έχουν περάσει μέσα σε ένα περιβάλλον υπονόμευσης του δημόσιου χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων και προσπάθειας επιβολής πανάκριβων, αντιπεριβαλλοντικών, φιλοεργολαβικών λύσεων, με απούσα την κοινωνία.   Αλλά και σε ένα περιβάλλον σημαντικών αντιστάσεων και παρεμβάσεων, προσπαθειών ευρύτερης συνεννόησης και προβολής ενός εναλλακτικού μοντέλου διαχείρισης και κοινών κινηματικών δράσεων.

Γνωρίστε όλα τα μυστικά του ραδιοφώνου και ετοιμαστείτε να βγείτε στον αέρα! Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με το ραδιόφωνο και αποτελείται από τρείς ενότητες. Στην πρώτη ενότητα αναλύονται τα βασικά στοιχεία του ραδιοφώνου και της εκπομπής.