Για αλλαγή του εκλογικού νόμου με τον οποίο θα αναδεικνύονται δήμαρχοι και περιφερειάρχες και αντικατάσταση του "Καλλικράτη" δεσμεύεται ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Φ.
Για αλλαγή του εκλογικού νόμου με τον οποίο θα αναδεικνύονται δήμαρχοι και περιφερειάρχες και αντικατάσταση του "Καλλικράτη" δεσμεύεται ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Φ.
Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε λίγο έρχεται..
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Μ.
Πέμπτη 2 Απριλίου 2015. Στην Μεγάλη Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Μεγάρου του Δήμου Ηλιούπολης συνέρχονται σε κοινή Συνεδρίαση τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Ηλιούπολης , Αλίμου και Αργυρούπολης- Ελληνικού.
Τη συμφωνία της με την απόφαση της Ν.
Η Βίκυ Σταμάτη, από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλεύεται, δήλωσε στον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση πως «θέλει να μιλήσει για τις μίζες και έχει ζητήσει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη». Όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης θα επισκεφτεί τη Δευτέρα τον εισαγγελέα ώστε να τον ενημερώσει για την επιθυμία της Βίκυς Σταμάτη, η οποία φέρεται να διαμήνυσε πως «γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις σε σχέσεις με τις μίζες στα εξοπλιστικά και θα τα πει όλα».
Κυριακή 5 Απριλίου 2015 24η Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο. Κινητοποίηση για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας από την ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ): "24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΥΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.
Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (4 Απριλίου) καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των 600 εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που υπολογίζεται ότι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες ανά το παγκόσμιο. Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη σε όλα εκείνα τα αδέσποτα που ζουν σε σκληρές συνθήκες στους δρόμους, υποσιτίζονται, υποφέρουν από το κρύο ή την αφόρητη ζέστη, αρρωσταίνουν, πέφτουν θύματα τροχαίου, κακοποιούνται και πεθαίνουν αβοήθητα.
Την δική του υπογραφή για την κατάργηση της κατάπτυστης υγειονομικής διάταξης 39Α του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, βάσει της οποίας διασύρθηκαν, ταλαιπωρήθηκαν και φυλακίσθηκαν την άνοιξη του 2012 είκοσι επτά (27) αδύναμες και εξαθλιωμένες χρήστριες ενδοφλεβίων ναρκωτικών (ΧΕΝ) έθεσε την Πέμπτη 2 Απριλίου ο γενικός γραμματέας Δημοσίας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπασκόζος προέβη σε μία δήλωση με πολύ νόημα: "Γι αυτούς που ανησύχησαν αληθινά αλλά και για όσους προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει, η αναφορά του πρωθυπουργού (σ.
Η Δημοτική Αρχή, συνεχίζει την καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα και την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Μία παράσταση αξιοπρέπειας και αντίστασης από το χτες για το σήμερα? Στη σκηνή εμφανίζεται ένας νεκρός που φέρει μαζί του τη βαλίτσα της μνήμης? Της μνήμης εκείνης που οι κρατούντες πάντα θέλουν με βία να σβηστεί, μιας ιστορίας που όταν δεν μπορεί να αποσιωποιηθεί διδάσκεται ανάποδα, συκοφαντώντας ως «μάταιες» τις πράξεις αντίστασης, τις μικρές και τις μεγάλες? .
Καθήκοντα γενικού γραμματέα Αθλητισμού αναλαμβάνει και επίσημα ο Ιούλιος (Τζούλιος) Συναδινός, καθώς δημοσιεύτηκε χθες σήμερα στο ΦΕΚ ο διορισμός του.Ο νέος γγΑ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, είναι εκπαιδευτικός, ενώ υπήρξε αθλητής του στίβου.
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά, διασκέδαση και προσφορά με τελικό αποδέκτη τα ζώα που έχουν ανάγκη Το Σάββατο 4 Απριλίου από τις 10 πμ έως τις 6 μμ θα έχουμε- τους καταπληκτικούς μας χειροτέχνες με τις υπέροχες δημιουργίες τους- τα είδη ΣΠΑΖ - τον καθιερωμένο μπουφέ μας με νηστίσιμες και μη νοστιμιές, κρύα σανγκρία και τα θρυλικά hot dogs μας- Τόμπολα για εσάς που τη λατρέψατε για να κερδίσετε πάλι απίθανα δώρα- το γνωστό και αγαπημένο σας «Μοναστηράκι» με τα μεταχειρισμένα αντικείμενα, βιβλία και ρούχα Την Κυριακή 5 Απριλίου από τις 11 πμ ως τις 3 μμ θα έχουμε- τα σκυλούνια μας και τα γατόνια μας που ψάχνουν σπίτι. Ελάτε να τα γνωρίσετε από κοντά και ίσως βρείτε ανάμεσά τους το νέο σας παντοτινό φίλο- θα κρατήσουμε μαζί μας και το «Μοναστηράκι» μας και τα είδη ΣΠΑΖ.
Αυτό το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Τέτη ΡΕΝΕΖΗ με τον Σπύρο ΤΑΛΑΔΙΑΝΟ και με καλλιτεχνική επιμέλεια του Απόστολου ΚΟΡΔΕΛΛΑ piano - keyboards σας παρουσιάζουν το καταπληκτικό πρόγραμμά τους με έμφαση στα Ελληνικά τραγούδια παληά κυρίως αλλά & νέα, στο Σιρόκο βέβαια στην Παραλία Γλυφάδας. ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣΕλάχιστη κατανάλωση 10,00 Ευρώ.
Ασπίδα προστασίας κατά της μαζικής παραχώρησης του αιγιαλού, ευαίσθητου στοιχείου του οικοσυστήματος, για εκμετάλλευση στους ΟΤΑ, υψώνει το Ε' Τμήμα του ΣτΕ. Με απόφασή του (αριθμός 646/2015), η οποία δημοσιεύτηκε πριν από ένα μήνα ακριβώς, κρίνει παράνομη και ακυρώνει τη με αριθ.
Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 07.00 μ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































