• syntrivani
  • kargas
  • raxati
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • anthologio
  • carbonoff
  • venchi
  • vlachos_apofraxeis
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • 3pigs
  • kids_party
  • chrisalida
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • dimi_fashion
  • artina bakery
  • jason cafe
  • enso_tatoo
  • skoumis_metaforiki
  • stamatiou_apofraxeis
  • moutrakia.kids.tv
  • anagnostou
  • Iraklis_Tsims
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • booze
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • goudis

Tag: Ζ

Γραφείο Αντιδημάρχου Άγ. Δημήτριος, 1-8-2013 _______________________________________________________ Ανακοίνωση για το κτίριο Σκαβάντζου Με αφορμή την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης του κτιρίου Σκαβάντζου προκειμένου να προκύψει ζωτικός χώρος για την ανάδειξη της πλατείας Αγ.

Διανύοντας το δεύτερο εξάμηνο του 2013, δυόμισι χρόνια μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και εν μέσω της οικονομικής κρίσης που έχει εδραιωθεί για τα καλά στη χώρα, διαπιστώνουμε ότι ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, που επιλέξαμε να υπηρετήσουμε, τελεί υπό διωγμό από την κεντρική εξουσία. Η πολυετής προσπάθεια για εκχώρηση αρμοδιοτήτων και οικονομικών πόρων, στο πλαίσιο ενός μοντέλου αποκεντρωμένης ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας, διαγράφεται μονοκονδυλιά.

Δεν την παλεύω άλλο σήμερα. ας μας ανοίξει κάποιος ένα λάκκο να πέσουμε όλο το είδος μέσα να τελειώνουμεΔελτίο ΤύπουΣτη Βέροια σήμερα 26 Ιουλίου 2013 και περί ώρα 4 τα ξημερώματα, στην περιοχή Βίλας Βικέλα, ο 65χρονος Α.

Επίσκεψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής για την επίθεση στο «Συνεργείο» Αθήνα 26/7/2013 -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Νάντια Βαλαβάνη, Μαρία Μπόλαρη και Σταύρος Κοντωνής μαζί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηλιούπολης επισκέφθηκαν σήμερα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της προανακριτικής διαδικασίας αναφορικά με την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» το βράδυ της Τετάρτης 10/7.

Οργή και σοκ προκαλεί η κατάσταση της Αγγελικής Χατζηδημητρίου, της δημοσιογράφου από τη Χίο, που πριν από εφτά χρόνια δέχτηκε επίθεση από ιδιωτικό φρουρό του εργοστασίου της ΔΕΗ στο νησί, ενώ ασκούσε το επάγγελμα της.Η άγρια επίθεση, σε συνδυασμό με λανθασμένες ιατρικές γνωματεύσεις, είχαν ως αποτέλεσμα η Αγγελική να καθηλωθεί στο αναπηρικό καροτσάκι με αλαλία, τετραπληγία, φέροντας τραχειοστομία και γαστροστομία, ζώντας σε συνθήκες συνδρόμου «locked in», δηλαδή κλειδωμένη στον εαυτό της.

  Η φιμωμένη είδηση που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!! Η Δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς..

Το σπίτι της Ηρώς Κωνσταντοπούλου, κληροδότημα του Δήμου Καισαριανής που άφησε η μητέρα της. Και ρωτάμε όλους όσους έχουν περάσει από όλα τα πόστα του Δήμου Καισαριανής (Δημάρχους, Υπεύθυνους Πολιτιστικού, Δημοτικούς Συμβούλους, όλους) Θέλετε να κάνετε ένα μουσείο στο σκοπευτήριο και δεν μπορέσατε να κάνετε ενα μικρό χώρο στη μνήμη της απο την στιγμή που έχετε το σπίτι της;  .

Τον Αλέξη Τσίπρα εξέλεξαν πρόεδρο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος, το οποίο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τις ψηφοφορίες για την ανάδειξη των οργάνων του ενιαίου κόμματος. Στις λίστες ήταν εγγεγραμμένοι 3.

Επιστολή του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τους σταθμούς του μετρό. Στην επιστολή του ο Χρήστος Κορτζίδης αναφέρει χαρακτηριστικά : «Οι νέοι σταθμοί του μετρό προς Ελληνικό θα λειτουργήσουν σε λίγες μέρες, μετά από καθυστερήσεις τριών χρόνων.

Ανοιχτό Θέατρο «Αντώνης Καλογιάννης»Ώρα έναρξης: 20:30 - Είσοδος ελεύθερηΠαρασκευή 12 Ιουλίου   Θεατρική παράσταση «Σύντροφε μεγαλειότατε» του Αλέκου Σακελάριου, από το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου, με τους Γιάννη Μποσταντζόγλου - Ελένη Φιλίνη - Πέτρο Ξεκούκη - Γιώργο Ματαράγκα - Δήμητρα Παπαδήμα - Περικλή Κασσανδρινό - Πέτρο Πέτρου - Γιάννη Ζαφείρης. Η διασκευή του έργου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτο σεβασμό στο πρωτότυπο κείμενο του Αλέκου Σακελλάριου.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ Κύριε ΔήμαρχεΚαταγγέλλω την Πρόεδρο του ΔΣ του ΠΑΟΔΗΛ για, ανάρμοστη συμπεριφορά, αυταρχισμό, φόβο, και φραστική επιθετικότητα στα μέλη του ΔΣ όταν ζητούν το λόγο φοβούμενη μήπως καταψηφισθεί, τροποποιηθεί ή προσαρμοστεί με τη γνώμη της αντιπολίτευσης κάποια εισήγηση της, λησμονώντας ότι ο ρόλος της Προέδρου είναι να δίνει ελεύθερα το λόγο σε όλα τα μέλη του ΔΣ, να ακούει να συνθέτει, να ενώνει και να μην θεωρεί τα μέλη της συμπολίτευσης ως άθροισμα ψήφων ευθυγραμμισμένα πάντα με τις θέσεις της.

Επειδή στην ΕΡΤ συντελείται σήμερα ένα κοινωνικό και πολιτιστικό έγκλημα,Επειδή το μαύρο στις οθόνες είναι μαύρο στη δημοκρατία, την ενημέρωση και τον πολιτισμό,Επειδή η «μάχη της ΕΡΤ», την οποία δίνουν οι εργαζόμενοί της και χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό τόσες μέρες τώρα, συγκλονίζει την ελληνική και τη διεθνή κοινή γνώμη,Επειδή η κατάργηση της ΕΡΤ είναι ένα ακόμα τρόπος για να περιοριστεί ο τομέας των δημόσιων αγαθών προς όφελος των ιδιωτικών κερδοσκοπικών συμφερόντων,Επειδή η δημιουργία μιας ΥΕΝΕΔ της σύγχρονης εποχής είναι ένα ακόμα βήμα προς την πολιτιστική βαρβαρότητα και την μονοφωνική μεταφορά των πληροφοριών και ειδήσεων,Επειδή θέλουμε μια πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση, δημοκρατική, πλουραλιστική, δημιουργική, ανοιχτή στην κοινωνία, με τον έλεγχο των εργαζομένων, των ανθρώπων του πολιτισμού και των κοινωνικών φορέων,Επειδή το σχέδιο φραγής της ΕΡΤ ακολουθείται από ανάλογα σχέδια στην υγεία, την παιδεία, την κοινωνική πρόνοια, τις εργασιακές σχέσεις και τα δημοκρατικά δικαιώματα,Εμείς που υπογράφουμε, πήραμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε πανεπιστημιακούς, ανθρώπους της τέχνης και της ενημέρωσης και εργαζόμενους της ΕΡΤ σε μια συγκέντρωση-συζήτηση την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 7μμ. μπροστά από την είσοδο του κτιρίου της ΕΡΤ, στην οποία θα συζητηθούν οι πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός δικτύου συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων, τη συνάντηση των μέχρι τώρα κινήσεων, την κλιμάκωση της δράσης, την προοπτική και τους μελλοντικούς δρόμους του αγώνα.

Η ιδέα της Κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" ξεκίνησε όταν είδαμε στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και κοινωνικών στρωμάτων, να ψάχνουν τα σκουπίδια για να μαζέψουν τρόφιμα που δεν μπορούν πια να αγοράσουν. Η πρώτη σχεδόν αυτονόητη δράση ήταν να μαγειρέψουμε από το σπίτι μας φαγητά, από αυτά που τρώμε και να τα μοιράσουμε στις λαϊκές.