"Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα.
"Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα.
Δεν αμφισβητούμε τη χρησιμότητα των έργων, αλλα τις επικοινωνιακές φιέστες του απερχόμενου Δημάρχου Η Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα δεν θα συμμετάσχει στις 4 τελετές εγκαινίων (δύο παιδικοί σταθμοί, το Σταθοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο και το κολυμβητήριο) που θα πραγματοποιηθούν από τις 27 μέχρι τις 31 Αυγούστου από την απερχόμενη δημοτική αρχή.
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας, μέσω του διαδικτύου, σε βάρος ανήλικης ημεδαπής. Σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, για παράβαση των διατάξεων που αφορούν στην πορνογραφία ανηλίκων και στις πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, σε βάρος δραστών, οι οποίοι όπως προκύπτει βρίσκονται στο Πακιστάν και τις Φιλιππίνες Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά σε κακουργηματικές πράξεις, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση Με διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών, δίνονται την δημοσιότητα τα επίμαχα προφίλ και ψηφιακά - διαδικτυακά στοιχεία των δραστών Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, εξιχνίασε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω του διαδικτύου, σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, ηλικίας 12 ετών.
Μεταγραφές συνέχεια για την γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.
Η εσκεμμένη απαξίωση του ΟΑΕΔ, η «πίτα» των 3 δισ.
Μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα εγείρεται για την κυβέρνηση Σαμαρά από την επιστολή - κόλαφο της EBU στον Έλληνα Πρωθυπουργό, η οποία δημοσιεύεται ολόκληρη στη σημερινή έντυπη έκδοση της στήλης "Τυπολογίες", στην εφημερίδα "Το Παρόν".
Με έκπληξη παραλάβαμε Δελτίο Τύπου από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο μας πληροφορούσε ότι, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, παράδωσε σήμερα στον Υπουργό Εσωτερικών κ.
Η Ευρωπαϊκή ημέρα υπέρ της μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού, γνωστή και ως Διεθνής ημέρα της μαύρης πόρπης τιμάται κάθε χρόνο στις 23 Αυγούστου. Θεσπίστηκε από την Διακήρυξη της Πράγας σχετικά με την ευρωπαϊκή συνείδηση και τον κομμουνισμό στις 3 Ιουνίου 2008 που υπογράφτηκε από τον Βάτσλαβ Χάβελ και μέλη της Ευρωπαϊκής Βουλής.
Συνδημότες και συνδημότισσες, Με αφορμή τη διοργάνωση εγκαινίων από τον απερχόμενο Δήμαρχο, σε μισοτελειωμένα έργα (κολυμβητήριο και παιδικό σταθμό οδού Γρανικού), την τελευταία μέρα της θητείας του, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη πραγματικότητα που ζήσαμε όλο το καλοκαίρι, δηλαδή κατά το διάστημα από τις δημοτικές εκλογές μέχρι την αποχώρηση της προηγούμενης Δημοτικής αρχής: .
Αποκατάσταση των αδικιών και επανεκτίμηση της κατάστασης για τον ΕΝΦΙΑ, ζητεί με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Β.
Εκατόν πενήντα πέντε εργαζόμενοι στις διεθνείς υπηρεσίες ανθρωπιστικής βοήθειας έχασαν τη ζωής τους σε όλο τον κόσμο το 2013, καθώς οι επιθέσεις παγκοσμίως σε βάρος τους αυξήθηκαν κατά 66% σε σχέση με το 2012.
500 άνθρωποι στην ουρά για ένα τοστ στο Κεραμεικό Σε ένα στενό που δεν το παίρνει καν το μάτι σου παρά μόνο αν βρεθείς τυχαία στην περιοχή με πιθανή κατεύθυνση κάποιο από τα μαγαζιά στο Γκάζι.
Είναι αναμφίβολα ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που έχουν περπατήσει σε τούτο τον τόπο. Είναι αναμφίβολα από αυτούς που .
Ανάσα αποτελούν για χιλιάδες οικογένειες τα 40 εκατ. ευρώ επιπλέον που διασφαλίστηκαν την περασμένη Τρίτη σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη αυξάνοντας το συνολικό ποσό στα 200 εκατ.
Μια εξαιρετική ευκαιρία δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να ελέγξει το θέμα της πολιτικής πολυφωνίας στα δελτία ειδήσεων των καναλιών, πολύ περισσότερο μάλιστα που όλες σχεδόν οι σχετικές αποφάσεις του των τελευταίων χρόνων εκπίπτουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Κι αυτό γιατί το ΣτΕ θεωρεί ότι είναι στοιχείο της «δημοσιογραφικής ελευθερίας» η προβολή ή μη ενός κόμματος, δηλαδή ότι οι δημοσιογράφοι έχουν την αρμοδιότητα και την ευθύνη για τη μετάδοση ή όχι μιας είδησης και ότι η παρεμβάσεις του ΕΣΡ (δηλαδή τα πρόστιμα που επιβάλλει για μειωμένη προβολή πολιτικών κομμάτων) περιορίζουν την ελευθερία του δημοσιογράφου.
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κ.
Το πρώτο μετάλλιο (Αργυρό) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης, ήρθε σήμερα (τώρα) από την Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ, 4.60 m.
Αναρτήθηκε στην είσοδο του βουνού δίπλα από το Πυροφυλάκειο Ηλιούπολης η "Πινακίδα Ενημέρωσης Επικινδυνότητας Δασικών Πυρκαγιών" με σκοπό την άμεση ενημέρωση του κοινού για την επικινδυνότητα δασικής πυρκαγιάς σε καθημερινή βάση. .
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























