• paulou_dontia
  • syntrivani
  • george's_jewellery
  • venchi
  • little_bees
  • ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • raxati
  • kargas
  • chrysallida_new
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • jason cafe
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • moutrakia.kids.tv
  • anagnostou
  • artina bakery
  • 3pigs
  • skoumis_metaforiki
  • chrisalida
  • dimi_fashion
  • goudis
  • booze
  • enso_tatoo
  • kids_party
  • psinokaimetho
  • Iraklis_Tsims
  • Ηλεκτρικά Φασόης

Tag: του

Κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου εορτάζουμε την Κοίμηση και Μετάσταση της Θεοτόκου, που ονομάζεται και Πάσχα του καλοκαιριού. Αν η μνήμη ενός Αγίου αποτελεί αφορμή χαράς και πανηγύρεως για όλη την Εκκλησιαστική Κοινότητα, η Κοίμηση της Θεοτόκου είναι χαρά και πανηγύρι υπέρλαμπρο για όλη την Ορθόδοξη οικουμένη.

Η απροθυμία και ανυπακοή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της εθελοντικής ενδοδημοτικής κινητικότητας που εμπνεύστηκε η υπόδουλη στην τρόικα κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιήσει τον μνημονιακό στόχο των 2000 διαθεσιμοτήτων μέχρι το Σεπτέμβρη όπως έχει υποσχεθεί, σπρώχνει την κυβέρνηση σε νέα αυταρχικά και αντιδημοκρατικά μονοπάτια των υποχρεωτικών μετατάξεων ? μεταθέσεων. Είναι ξεκάθαρο ότι η ενδοδημοτική κινητικότητα εξυπηρετεί αποκλειστικά το μνημονιακό μέτρο των χιλιάδων διαθεσιμοτήτων που έχει ζητήσει η τρόικα και εκτελεί η κυβέρνηση Σαμαρά ? Βενιζέλου.

Η ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του 20ου αιώνα που σφράγισαν την νίκη των συμμάχων κατά του Άξονα.   Η χρήση αυτού του όπλου θεωρήθηκε απαραίτητη από τις ΗΠΑ για την αποφυγή μεγάλης στρατιωτικής απόβασης με πολλούς νεκρούς καθώς και ο μόνος ικανός δρόμος να πεισθεί ο αντίπαλος σε άνευ όρων παράδοση.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι η εντυπωσιακότερη του έτους και γίνεται αφορμή για τη διοργάνωση πλήθους πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα.   Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους που θα μείνουν ανοιχτοί το βράδυ της 10ης Αυγούστου, καθώς και τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσουν.

Έως αύριο  4 Αυγούστου μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους ταχυδρομικά ή με courier οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας σε παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το 2014-2015.Όπως ανακοίνωσε ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του προγράμματος ΕΕΤΑΑ Α.

Στοιχεία που προκαλούν σοκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες φτωχοποίησης των πολιτών της Ελλάδας, τις οποίες επέφερε η εφαρμογή των Μνημονίων.   Σχετική έρευνα που πραγματοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος δείχνει τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ελληνικά νοικοκυριά, εξαιτίας των εφαρμοζόμενων πολιτικών λιτότητας, στη διάρκεια των ετών 2008 - 2012.

Κάθε χρόνο την πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου γιορτάζεται η Διεθνής Ημέρα Μπύρας (International Beer Day). Ξεκίνησε ως τοπική γιορτή στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνιας, αλλά από το 2007 άρχισε να διεθνοποιείται με ραγδαίους ρυθμούς.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας στην Πειραιώς και τη Χαμοστέρνας πραγματοποίησε σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), αντιδρώντας στη μείωση των ποσοστών αναπηρίας και τη δραματική περικοπή επιδομάτων, συντάξεων, φαρμάκων και θεραπειών.

Στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Βλαστός θα προβληθεί την Παρασκευή 1/8 το ντοκιμαντέρ "Σπόροι του Θανάτου" (Seeds of Death) στις 20:30.   Το ντοκιμαντέρ αυτό που βραβεύθηκε στο Hoboken International Film Festival το 2013, σοκάρει, αποκαλύπτοντας τη γυμνή αλήθεια για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ).