• kargas
  • carbonoff
  • little_bees
  • ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • anthologio
  • paulou_dontia
  • george's_jewellery
  • venchi
  • raxati
  • syntrivani
  • jason cafe
  • moutrakia.kids.tv
  • enso_tatoo
  • psinokaimetho
  • chrisalida
  • 3pigs
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • petshopcorner
  • Iraklis_Tsims
  • kids_party
  • skoumis_metaforiki
  • dimi_fashion
  • stamatiou_apofraxeis
  • booze
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • artina bakery
  • goudis

Tag: το

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να ζούμε σε: "Πόλεις για Όλους τους Πολίτες, χωρίς διακρίσεις και προνόμια,με πεζοδρόμια για πεζούς και εμποδιζόμενα άτομα" Πρόκειται για μια Δράση που αφορά:το δικαίωμα στην προσβασιμότητα και στη ζωή κατ? αρχήν των ατόμων με αναπηρίες, το απλό, καθημερινό και συνεχές πρόβλημα της μετακίνησης των πεζών, των ατόμων με κινητικά προβλήματα, των γονιών με μικρά παιδιά σε καροτσάκια, των εμποδιζόμενων ατόμων γενικότερα στους κοινόχρηστους χώρους των πόλεων. Η Δράση αυτή περιλαμβάνει:1.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή του Βύρωνα χαιρετίζουν την πρώτη νίκη των σχολικών φυλάκων, οι οποίοι μετά την εκδίκαση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων επέστρεψαν στην εργασία τους με την υπ? αριθμόν 10878/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.   Οι σχολικοί φύλακες μαζί με άλλους εργαζόμενους όπως η Δημοτική αστυνομία, υπήρξαν θύματα της πολιτικής των απολύσεων που επιβάλει η τρόικα και εκτελεί η κυβέρνηση.

Όταν στις 28 Απριλίου του 1941, την πρώτη μέρα της γερμανικής κατοχής στην Αθήνα, οι Γερμανοί αξιωματικοί έφτασαν για επιθεώρηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, με έκπληξη βρέθηκαν σε ένα άδειο κτίριο. Οι αίθουσές του, γνωστές για τα χιλιάδες σημαντικά εκθέματά τους, ήταν εντελώς κενές.

  ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ* Είναι βασικό καθήκον της πολιτείας να τηρεί την κοινωνική δικαιοσύνη και να αναλάβει την ευθύνη τόσο για τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που εμποδίζουν ή αδικαιολόγητα καθιστούν αδύνατη την εξασφάλιση όρων αξιοπρεπούς διαβίωσης και την άσκηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Το κράτος είναι αναγκαία προϋπόθεση πραγμάτωσης της κοινωνικής δικαιοσύνης Στις διάφορες συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το άτομο βρίσκεται στο επίκεντρο και αποτελεί υπέρτατη αξία.

Η Επιτροπή Ανέργων Ηλιούπολης, μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Ηλιούπολης, συναισθανόμενη τα τεράστια και οξυμένα προβλήματα των ανέργων καταθέτει το πλαίσιο αυτό των αιτημάτων, ως άμεσους στόχους που μπορούν να δώσουν μια πρώτη ανάσα στις λαϊκές οικογένειες. Πιστεύουμε ακράδαντα πως καμιά ουσιαστική και μόνιμη βελτίωση στη ζωή μας δεν πρόκειται να πέσει ουρανοκατέβατη.

Αυτή την 28η Οκτώβρη η Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό θα την περάσει στους δρόμους.   Όχι υποστηρίζοντας μιλιταριστικά έθιμα αλλά αντιθέτως διαμαρτυρόμενοι ενάντια στα σχέδια τους για το πρώην αεροδρόμιο και συμβάλλοντας με την παρουσία μας στην αντιπληροφόρηση πάνω στο ζήτημα του Ελληνικού.

Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για την επόμενη πενταετία εξελέγη ο Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου κατά την ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συνεδριάζει σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, 3ος όροφος)  προκειμένου να εκλέξει τα μέλη του Προεδρείου και της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη δημοτική περίοδο 2014 ? 2019.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου παραβρέθηκε την Κυριακή (19/10), μετά από πρόσκληση που του έγινε, στην έναρξη των εργασιών του 3ου συνέδριου της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» και απηύθυνε χαιρετισμό. Το κείμενο του χαιρετισμού που απηύθυνε ο κ.

  Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου , μια μέρα πριν το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου , ο κ. Ευσταθίου  δημοσίευσε σε sites της πόλης μας ,  μια επιστολή με την οποία γνωρίζει στην Πόλη πως το μηχάνημα μέτρησης της ακτινοβολίας  των κεραιών κινητής τηλεφωνίας  βρέθηκε!    Λεπτομέρειες , για να γνωρίσετε το θέμα,   μπορείτε να βρείτε σε επιστολή ? άρθρο μου  που δημοσιεύτηκε τόσο στο ilioupolisonline όσο και στο ilioupoligiaolous.

Σάρωσε στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων η «γαλάζια» παράταξη του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Με 52% και 16 έδρες  εξασφάλισε απόλυτη αυτοδυναμία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο , από το οποίο,   ο  κ.