• ispecs
  • little_bees
  • venchi
  • anthologio
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • george's_jewellery
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • lampros_odontiatros
  • kargas
  • raxati
  • carbonoff
  • dimi_fashion
  • petshopcorner
  • enso_tatoo
  • anagnostou
  • booze
  • Iraklis_Tsims
  • stamatiou_apofraxeis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • artina bakery
  • jason cafe
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • 3pigs
  • goudis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • psinokaimetho
  • skoumis_metaforiki
  • chrisalida

Tag: O

Ο Όμιλος "Κώστας Βάρναλης" σας καλεί σε ένα γοητευτικό ταξίδι στην Ιστορία, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 75 χρόνια από την επίθεση της φασιστικής Ιταλίας στην Πατρίδα μας. Ώρα συνάντησης, στις 27 Οκτωβρίου, στις 6 μ.

Γράφει η Δήμητρα Σέκη, Στο κλειστό Γήπεδο του Μίλωνα πραγματοποιήθηκε το πρώτο παιχνίδι της Ομάδας Μπάσκετ του Μίλωνα για τη φετινή σεζόν 2015-2016 εναντίον της Ευρυάλης, καθώς και το reunion των Παλαίμαχων.   Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.

Συνελήφθησαν, στις 13-10-2015 το απόγευμα στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 43 και 46 ετών για μαστροπεία.   Επιπλέον, προσήχθη μία 22χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ουγγαρίας, σε βάρος της οποίας συντάχθηκε έκθεση Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Eξεταστική για το φάρμακο ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το βήμα της Βουλής, προειδοποιώντας κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τις ολέθριες συνέπειες που θα προκαλέσει η υλοποίηση των σχεδίων της τρόικας που θέλει διακαώς το κλείσιμο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Για πρώτη φορά ακούστηκε μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, τον οποίο οι εκπρόσωποι του λαού έχουν μετατρέψει εδώ και 5 χρόνια σε όργανο εκτέλεσης ενός «συμβολαίου θανάτου των Ελλήνων», κατ? εντολή της τρόικας και των Γερμανών, η φωνή της αλήθειας.

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού   Η άρνηση του ΜΚΙΕ να παραλάβει το βραβείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι το πρόσχημα της αντιπροέδρου του, κυρίας Sylvie Guillaume, να αρνηθεί στο ΜΚΙΕ την παρουσία του στην τελετή βράβευσης προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες της Ευρώπης.   Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του ΜΚΙΕ: Λάβαμε την Παρασκευή 09/10 και την επίσημη άρνηση, της επικεφαλής της επιτροπής του Βραβείου του Ευρωπαίου Πολίτη, και αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου (Γαλλίδας Ευρωβουλευτή), κας.

Στο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα που έγινε στις 8/10/2015 βρεθήκαμε μπροστά σε μια επανάληψη, επί το χείριστον, της πολιτικής διαχείρισης από τη δημοτική αρχή των σοβαρών θεμάτων που συζητήθηκαν.   Για τον καθορισμού του ύψους των δημοτικών τελών το 2016 αποφασίστηκε να διατηρηθούν για μια ακόμα χρονιά τα δημοτικά τέλη για τις κατοικίες και τα καταστήματα στο ίδιο ύψος.

Νέες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου, «μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», το οποίο κατατέθηκε απόψε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί στο τέλος της εβδομάδας.     Με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, από την 1η Σεπτεμβρίου επεκτείνεται η εφαρμογή του ασφαλιστικού νόμου (3865/2010) και στο δημόσιο τομέα, ενώ ξεκινά η εφαρμογή και του νέου τρόπου υπολογισμού της σύνταξης, η οποία θα υπολογίζεται ως άθροισμα της βασικής και της αναλογικής σύνταξης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (ΠΟΠΚΣ), ο Σύνδεσμος Αλέξανδρος Φιλίππου Έλλην Μακεδών (ΣΑΦΕΜ) και ο Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης «Η Κρήτη»Σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: ?Νέαρχος ? Μέγας Αλέξανδρος? την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, οδός Σοφ.Βενιζέλου & Κουντουριώτη.

Μετά τη συνέντευξη στο πρωινάδικο του καναλιού Εψιλον ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ?Ανθιμος άνοιξε την πόρτα του και στο πρωινό του ΑΝΤ1 για να επαναλάβει τις γνωστές απόψεις του τόσο για τους πρόσφυγες, όσο και για την ομοφυλοφιλία.     Η νέα (για τον τελευταίο κύκλο συνεντεύξεων του παναγιωτάτου) αναφορά ήταν για τα οικονομικά της Εκκλησίας τα οποία σύμφωνα με τον κ.

Μουδιάζουν τα δάχτυλα των ποδιών σας και νιώθετε κάψιμο και πόνο στο πέλμα;   Μην το αγνοείτε γιατί μπορεί να πάσχετε από το σύνδρομο Morton΄s!   Πρόκειται γι ένα σύνδρομο ευαισθησίας και πόνου που προσβάλει την περιοχή του πρόσθιου πέλματος, συνήθως στην φορτιζόμενη επιφάνεια μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου δάκτυλου.   «Το σύνδρομο Morton?s προκαλεί την αίσθηση εισδοχής χαλικιού στην κάλτσα κάτω από το δάχτυλο.

Σχέδιο σοκ για μόνιμο capital control στο δημόσιο και συνταξιούχους με εβδομαδιαία ανάληψη 150 ευρώ Σχέδιο που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. Το οικονομικό επιτελείο έχει ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων την υποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και έλεγχο στις αναλήψεις μετρητών.