• kargas
  • raxati
  • syntrivani
  • george's_jewellery
  • paulou_dontia
  • anthologio
  • ispecs
  • lampros_odontiatros
  • carbonoff
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • 3pigs
  • Iraklis_Tsims
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • dimi_fashion
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • kids_party
  • enso_tatoo
  • moutrakia.kids.tv
  • psinokaimetho
  • artina bakery
  • jason cafe
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • anagnostou
  • booze
  • chrisalida
  • goudis
  • skoumis_metaforiki

Tag: O

Το κορυφαίο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, Respect Cup θα πραγματοποιήσει την σέντρα του στις 12 Οκτωβρίου.   Από την σπουδαία αυτή διοργάνωση, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ακαδημία της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης, η οποία τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να βελτιωθεί και έχει ως αρωγό στις προσπάθειές της, την μεγάλη Λίβερπουλ.

Ο Γαλλοελβετός σκηνοθέτης Ολιβιέ Ζοσουά, δημιουργός μεταξύ άλλων και της ταινίας «Σαν πέτρινα λιοντάρια στη μπασιά της νύχτας", με θέμα την Μακρόνησο, θέλησε να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Γερμανού σκηνοθέτη Ματίας Λάνχοφ.

 Συλλαλητήριο πραγματοποιεί έξω από τον Άρειο Πάγο, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχει προκηρύξει για σήμερα ενώ όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του δημοσίου για τις απολυμένες καθαρίστριες   Ο Άρειος Πάγος ανέβαλε την εκδίκαση για τον Φεβρουάριο για τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που σχετίζεται με το εαν επιστρέψουν στην εργασία τους.   Από το βράδυ της Δευτέρας οι καθαρίστριες παραμένουν στην είσοδο του κτιρίου, ενώ προηγήθηκε ολονύχτια καθιστική διαμαρτυρία έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Το μεσημέρι της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε την πόλη μας (Βύρωνα) και το μνημείο του Λόρδου Μπάιρον στην πλατεία Αγ. Λαζάρου, η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης, Νομπελίστρια κα Μέιριντ Μαγκουάιρ, μετά από πρόσκληση του προέδρου του «Συνδέσμου Μπάιρον για την Ειρήνη και τον Πολιτισμό», κου Πάνου Τριγάζη.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης διοργανώνει αντιφασιστικό τουρνουά μπάσκετ 3x3 στα μπασκετάκια του Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρη από ώρα 12.00, στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων για το κεντρικό φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στις 2, 3, 4 και 5 Οκτώβρη.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής, στα πλαίσια των δράσεών του, πρόκειται να διοργανώσει διήμερο Ανταλλακτικό Παζάρι στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2014.

«Μια φωνή ηχογραφεί και αναπαράγει ηλεκτρονικούς ήχους και πολυφωνίες σε πραγματικό χρόνο» Η Σοφία Κουρτίδου είναι η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια που χρησιμοποιεί την πολυδιάστατη φωνή της με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Μόνη επί σκηνής ηχογραφεί και αναπαράγει ηλεκτρονικούς ήχους και πολυφωνίες σε πραγματικό χρόνο δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο ηχητικό αποτέλεσμα.

Έχουμε ανταποκριθεί σε πάμπολλα καλέσματα αυτά τα 3 χρόνια, έχουμε επισκεφτεί πάμπολλα ιδρύματα και συλλογικότητες.   Έχουμε βρεθεί στο δρόμο με όλους εσάς ξεχωριστά σε πάμπολλες διαδηλώσεις, σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και σε συναντήσεις.

Μόλις μια βδομάδα πριν ο σοβαρός τραυματισμός φιλάθλου του Εθνικού στο γήπεδο του Ηροδότου, από επίθεση οπαδών των γηπεδούχων (την οποία οφείλουμε να πούμε ότι καταδίκασε απερίφραστα η διοίκηση του σωματείου) ήρθε να δημιουργήσει αρνητική αίσθηση, συνέβη ένα περιστατικό fair play, που έδωσε το δικαίωμα να πούμε στον τομέα του ήθους "και όμως κινείται".   Στον αγώνα της Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό, ο επιθετικός των γηπεδούχων Γιάννης Χλωρός (με μεγάλη διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου) αν και βρέθηκε να πλεονεκτεί, καθώς ήταν μόνος του μπροστά στην εστία, ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε πέσει τραυματισμένος στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, δεν σκόραρε για να "κλειδώσει" τη νίκη της ομάδας του (ήταν μπροστά με 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ) αλλά έβγαλε επιδεικτικά την μπάλα άουτ.

Με μια πρωτοφανή δικαστική απόφαση το Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε την απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ, από την «αξιολόγηση» και τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων, παράνομη και καταχρηστική, απαγορεύοντας την επαναπροκήρυξή της στο μέλλον με τα ίδια αιτήματα και με οποιαδήποτε μορφή!   Η δικαιοσύνη γίνεται λοιπόν εργαλείο στα χέρια της κυβέρνησης για την περιστολή και κατάργηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων.   Η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων σ? αυτόν τον αγώνα δείχνει το δρόμο.

Την άμεση ανάγκη στήριξης της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τη συντήρηση και τη βελτίωση της ασφάλειας των αθλητικών εγκαταστάσεων, με την εξασφάλιση επαρκών οικονομικών πόρων και εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, αναδεικνύουν σαράντα επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που κατέθεσαν προς τα υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι βουλευτές αναφέρουν ότι, σήμερα δεκάδες εγκαταστάσεις συνεχίζουν να μην έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας, να μην ανταποκρίνονται σε στοιχειώδεις προδιαγραφές και να είναι επικίνδυνες για την ασφάλεια και την υγιεινή των αθλουμένων και των θεατών.

Συνελήφθησαν είκοσι (20) άτομα για παράνομη κατάληψη δημοσίων χώρων για εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πλησίον κέντρων διασκέδασης   Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, βραδινές ώρες χθες (20-9-2014) και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.